<

У Волинській області шукають свідка аварії, яку спричинило поліцейське авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 11.12.2017 / Любомль /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На Волині розшукують людей, які були свідками аварії на трасі “Київ-Ковель-Ягодин”

Аварійну ситуацію створила поліцейська машина ”Рassat B5″. Автопригода трапилася 24-го листопада цього року, – про це пише КОРДОН.

“Шукаємо чоловіка – свідка ДТП, яка трапилася 24 листопада 2017 року близько 16 год 47 хв на атодррозі “Київ-Ковель-Ягодин”. В цій автопригоді постраждав Корнисік Андрій. Керуючи автомобілем марки “BMW” та уникаючи зіткнення із зустрічним автомобілем,  з’їхав автомобілем у кювет, перевернувшись декілька разів, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження. Аварійну ситуацію створила поліцейська машина “Рassat B5” зеленого кольору, виїхавши на знак “Перевага зустрічного руху” та перетнувши суцільну смугу. Водій на вказаному авто втік з місця пригоди. За рулем автівки перебував начальник Старовижівського відділення поліції ГУНП у Волинській області підполковник поліції Карпук Микола Володимирович, який всілякими відмовками ухиляється від відповідальності”, – йдеться у дописі.

Небайдужих просять допомогти знайти свідків та притягнути до відповідальності злісного порушника правил дорожнього руху.

Звертатися за телефоном 0934246629 – Андрій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер