<

У Любомлі шукають перевізників на сім маршрутів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:22 | 7.01.2019 / Любомль /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Любомльська районна державна адміністрація оголошує конкурс оборотних рейсів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району.

Документи для участі у конкурсі подаються у відділ регіонального розвитку райдержадміністрації по 28 січня (включно). Конкурс проводитиметься 12 лютого об 11:00 за адресою: м. Любомль вул. Незалежності, 23, каб. № 314, – пише Волиньpost з посиланням на сайт РДА.

Перелік маршрутів:

№12 Любомль–Мосир;

№14 Головно–Любомль;

№15 Любомль–Олеськ;

№ 28 Любомль–Новоугрузьке (із заїздом у с. Забужжя);

№29 Головно–Любомль–Бережці (із заїздом у с. Старовойтове);

№30 Любомль–Зачернеччя;

№31 Зачернеччя–Чорноплеси.

Функції організатора виконує відділ регіонального розвитку райдержадміністрації.

Інформація про проекти розкладів руху автобусів на маршрутах, форми заяви на участь в конкурсі та анкети до заяви, перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, відомості про додаткові умови обслуговування маршруту розміщені на веб-сайті райдержадміністрації https://www.lbmadm.gov.ua/oholoshennia .

Прийом документів та отримання інформації про об’єкти конкурсу, їх основні характеристики, умови конкурсу, проекти розкладів руху автобусів на маршрутах, бланків заяв, анкет на участь в конкурсі, переліку транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, переліку документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, відомості про додаткові умови обслуговування маршруту, проводяться за адресою: м. Любомль, вул. Незалежності, 23, відділ регіонального розвитку райдержадміністрації каб. 313, телефон для довідок 2-22-33 електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.”>ekonomika@lbmadm.gov.ua. (режим роботи – 08:00–17:15 по понеділках–четвергах, 08:00– 16:00 – по п’ятницях).

Участь у конкурсі безкоштовна. Детальніше ТУТ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця