<

[ОНОВЛЕНО] Громадські активісти пікетували офіс Волинської митниці у Римачах Любомльського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 4.04.2016 / Любомль / /
Перегляди
22
/ 1 коментар

У селі Римачі Любомльського району розпочався пікет офісу Волинської митниці ДФС. Учасники акції вимагали звільнення новопризначеного виконуючого обов’язки керівника митниці Олександра Шавлака.

Розпочали протест вранці 4-го квітня.  Його учасники заявляють, що акція безстрокова та триватиме до звільнення нового в.о. начальника.

Учасниками протесту є громадські активісти, підприємці та працівники фірм-перевізників. Очолив акцію лідер ГО “Волинські патріоти ” Володимир Красуля.

“Як ми побачили на конференції та при спілкуванні, нас тут ніхто не почує. Виконуючий обов’язки нас не сприймає в серйозно. Зараз ми відправимося до брами митниці і там перекриватимемо пункт пропуску, звичайно, якщо громадськість підтримає! Ми вимагаємо, щоб керівника митниці обирали на громадських слуханнях, а не призначали з Києва. Шавлак на своїй митниці в Чернігові пропустив 800 кілограм бурштину, так що нам чекати від такого керівника?” –  зазначив у коментарі журналістам Красуля.

Після приїзду журналістів з усієї області виконувач обов’язків Олександр Шавлак дав прес-конференцію та відповів на запитання ЗМІ і громадських активістів. Зокрема запитували про таке: Чому привели своїх людей із Чернігова на МАП “Ягодин”? Чи пов’язані черги із його призначенням? Чи може спростувати чутки про збільшення черг та підвищення рівня корупції на пункті пропуску?

Зауважимо, що журналісти досить довго чекали, поки їм нададуть можливість поспілкуватися із паном Шавлаком. В підсумку пройти в приміщення офісу Волинської митниці представникам мас-медіа довелося майже зі штурмом. Після цього працівників ЗМІ постійно знімав на фотоапарат чоловік, який представився “внутрішня безпека”.

Також приїхали подивитися на акцію представники Правого сектору Волині Андрій Гурківський та координатор національного руху “ДІЯ” Волині Сергій Дружинович. Як зазначили очільники Правого сектору, вони тут, аби розібратися у ситуації та контролювати, щоб акція була мирна і без сутичок.

IMG_4519
IMG_4521
IMG_4522
IMG_4576
IMG_4578
IMG_4588
IMG_4595
IMG_4598
Новопризначений виконуючий обов’язки керівника митниці Олександр Шавлака
IMG_4636
IMG_4637




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер