<

Любомльскький районний суд покарав іноземця за контрабанду культурних цінностей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 31.01.2015 / Любомль /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Відділом нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби прокуратури Волинської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно громадянина Республіки Польща, який незаконно перевозив через кордон цінну ікону.

Як повідомив начальник відділу Юрій Новосад, цей іноземець, рухаючись з України до Польщі смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор» міжнародного пункту пропуску «Ягодин» Волинської митниці, приховав від митного контролю та намагався незаконно перевезти культурну цінність – ікону Божої Матері «Троєручниця», – повідомляє прес-служба прокуратури області.

Однак, предмет контрабанди під час прикордонно-митного контролю було виявлено й вилучено працівниками Луцького прикордонного загону та Ягодинської митниці.

Вироком Любомльського районного суду чоловіка визнано винним у вчиненому правопорушенні та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 51 тисячі гривень з конфіскацією предметів контрабанди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця