<

Дзюдоїстка із Любомля завоювала друге місце на чемпіонаті Європи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:28 | 9.07.2015 / Любомль / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Дзюдоїстка із Любомля Анна Кухарук здобула історичну перемогу на європейських змаганнях. Волинянка завоювала друге місце на чемпіонаті Європи з дзюдо серед кадетів до 18 років.

Престижні змагання дзюдоїстів відбувалися з 3 по 5 липня у столиці Болгарії – місті Софія. Повідомляє ВолиньІнфо.

Для того, аби поборотися за медалі на змагання приїхали 469 дзюдоїсти із 41 країни Старого Світу. Нашу країну на змаганнях представляли 10 юнаків та юнок, яким вдалося здобути золото, срібно та бронзу, посівши у підсумку 5 загальнокомандне місце.

Феєричним став виступ на чемпіонаті єдиної представниці з Волині – Анни Кухарук. Спортсменка із Любомля одну за одною перемагала своїх опоненток у ваговій категорії 63 кг. Зупинити нашу дзюдоїсту у фіналі змогла лише росіянка Анастасія Коляденкова. Перемагаючи по ходу сутички, Анна Кухарук не змогла втримати «золоту» перемогу . Незважаючи на це, волинянка зуміла завоювати срібло. Цей результат є одним з найкращих здобутків наших спортсменів за всю історію дзюдо на Волині.

Окрім цього, Анна допомогла завоювати українській команді п’яте місце, вигравши три сутички з п’яти.Завдяки срібній медалі змагань Анна Кухарук здобула путівку на Чемпіонат Світу серед кадетів до 18 років, який відбудеться з 5 по 8 серпняр в м. Сараєво, Боснія та Герцеговина.

До нових перемог спортсменку готуватиме її тренер – Олександр Сікорський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця