<

Лучан скликали на Віче на Театральному майдані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 21.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

21 лютого, лучан скликали на Театральний майдан аби обговорити нинішню ситуацію в країні та шляхи її вирішення.

Активіст Роман Перванчук заявив. що невдовзі будуть дострокові парламентські вибори, – пише ВолиньPost.

Проте звучали і заспокійливі меседжі.

“Нам потрібно починати з себе. Не викидати недопалок будь-де, не смітити, допомагати тим, у кого проблеми. Навіть елементарно: коли в людини пробило колесо, допомогти йому”, – закликав лучан Іван Мирка, директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА.

Член виконавчого комітету Луцької міської ради Богдан Климчук, заявив, що система не зміниться через заклики: “Якщо кричати “Порошенка геть, Яценюка геть” та розуміємо ми це, знаємо це. Ми повинні самі змінюватися. Не просто стояти тут і кричати “Банду геть”, в Фейсбуці лайки поставити, давайте кроки якісь робити, змінюватися, щоб там щось змінювалося. Нас більше ніж їх, ми хочемо змін. Не будьте байдужими. Ви хочет знову крові через байдужість кожного з нас?”

Активісти кажуть: зараз почали діяти реформи. Після переатестації поліціянтів на черзі – переатестація суддів.

“Щоб не робили громадські активісти з цією поліційною системою, кожен негідник може піти за цей пам’ятник, де знаходиться адміністративнивний суд і відмолиться. Бо там сидить дружина Ковтуненка, судді, який два роки назад судив активістів. В прокуратурі є люди, які на це все будуть очі закривати. А чому? Бо немає над ними тиску громади”, – переконує Богдан Климчук.

“Влада грабує людей, набиває свої кишені. Ми зможемо перемогти, нам потрібно боротися. Разом ми зможемо перемогти цю владу”, – закликали активісти.

В кінці віча, його організатор Володимир Бут-Гусаїм, зачитав резолюцію, в якій вимагали відтавки уряду Яценюка та генерального прокурора Шокіна, припинення переслідування сотдат 51 ОМБ.

cb-dsc0913
cb-dsc0903
cb-dsc0901
cb-dsc0900
cb-dsc0899
cb-img20160221131302




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця