<

Легенди футбольних клубів “Динамо” та “Волині” зіграли матч у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:12 | 6.09.2015 / Новини /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

На луцькому стадіоні “Авангард”, 5-го вересня, ветерани Волині та київського Динамо зіграли товариський матч. 

Стартові склади команд перевершили будь-які сподівання вболівальників. Кияни привезли мегазбірну ДК, яка, за зізнанням їхнього тренера Володимира Мунтяна, вперше в історії вийшла у такому сильному складі. Відразу 13 заслужених майстрів спорту приїхало до Луцька, три найзірковіших покоління “динамівців” було на полі Аванграді – тих, хто здобував Кубок Кубків у 1975, 1986 рр. та кував перемоги 2000-х рр – пише Офіційний сайт ФК “Волинь”

Стартовий склад у Динамо був такий: Романенко – Безсонов, Юрій Мороз, Несмачний, Демяненко, Трошкін, Буряк, Літовченко, Косовський, Михайліченко, Кардаш. На заміни виходили Дмитрулін, Яшкін, Насташевський, Радченко. Принаймні для двох динамівців сьогодні відбулося повернення у футбольний Луцьк. Сєва Романенко захищав ворота Волині, а Анатолій Демяненко керував Волинню у 2012-2013 рр. перед грою, до слова, Анатолій Васильович по-дружньому обійнявся із Віталієм Володимировичем.

А Романенко став, за думкою більшості глядачів, кращим у складі гостей. На тренерській лаві у Динамо були Мунтян, Біба та Веремеєв – ну просто “бест оф зе бест”.

Волинь на поле Авангарду вивів Віталій Кварцяний і він опинився у центрі уваги всього стадіону, і особливо трибуни Д, на яку прийшли чи не в повному складі гравці основної команди… Подивитися, як головний тренер виконує на полі власні ж задумки. Забігаючи наперед, скажемо, що тренер не розчарував вболівальників. У воротах лучан грав Сергій Чабан, захист цементували Іван Польний, Андрій Петров, Василь Кохановський, Ярослав Комзюк. В основі також були Володимир Гащин, Віктор Мацюк, Володимир Гапон і на вістрі атак вийшов Володимир Дикий. Згодом на заміни виходили Володимир Мозолюк, Віктор Попко, Геннадій Шухман, Дмитро Кварцяний, Сергій Богунов, Олексій Хвесик…

“Динамо” зіграло на контратаках, сподіваючись на захист та Романенка у воротах. І Всеволод не підвів своїх. Найбільше дуелей він виграв в одного з голеадорів Волині Володимира Дикого. Принаймні тричі Володимир Петрович не забив тільки “завдяки” Романенко.

Стадіон жив емоціями матчу – пасами Кварцяного, який встиг навіть прокинути між ногами в одному з епізодів  не комусь, а Леоніду Буряку кинути… Були претензії до арбітрів, підкати і перевага Волині. Але гол забив Віталій Косовський, який на швидкості (а вона в колишнього “заряджаючого” для Шеви і Реброва в порядку) продерся флангом і шансів Сергію Чабану не залишив – 0:1.

З гри було видно, що Волинь відіграється, тим більше, що моментів у наших ветеранів було вдосталь, а лава запасних гостей була не такою довгою, як у господарів. Однак у другому таймі забили знову кияни. Атаку розпочав на лівому фланзі Олексій Михайличенко, віддав на “11 метрів”, м’яч проскочив на правий фланг і там фірмовим сильним ударом в дотик  забив Геннадій Літовченко – 0:2.

І майже відразу кияни заледве не забили втретє, але Косовський з 8 метрів влучив у стійку… А от Володимир Гапон “динамівців” не вибачив і вихід сам на сам реалізував – 1:2.

Господарі були близькими до серії пенальті, які мали пробиватися у випадку нічиєї, але часу і сил у наших ветеранів на заключний штурм не вистачило. Отож, перемога залишилася за гостями – 1:2.

big_20150906012231
big_20150906012242
big_20150906012251
big_20150906012313
big_20150906012601
big_20150906012745




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця