<

Куди витрачено 17 мільйонів гривень виділених для ремонту волинських доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:53 | 1.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У листопаді на ремонт доріг передбачили 17 мільйонів гривень, з яких використали більше 15 мільйонів, втім, хороші дороги на Волині мешканці побачать ще не скоро.

Як пояснюють владці, передбачених коштів вистачає ледь на те, аби залатати діри, адже на всі роботи, за старими цінами, необхідно 3 мільярди гривень.

На ремонт та утримання доріг місцевого значення та комунальних доріг, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету у листопаді передбачили близько 17 мільйонів, проте вартість таких послуг, згідно з договором, становить 15 мільйонів 95 тисяч 200 гривень. Чи можна за такі гроші покласти європейські дороги, у коментарі Інформаційному агентств Волинські Новини розповів директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка.

«Цих коштів і близько не вистачить, аби дороги в області стали європейськими. Оскільки для того, щоб відремонтувати всі автошляхи місцевого значення в цінах 2013 року ми потребуємо 3 мільярди гривень. Наразі за наявні кошти ми підтримуємо лише частинку доріг у задовільному стані, або малими кроками проводимо капремонти», – наголосив Іван Мирка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця