<

Куди підуть 5 мільйонів з бюджету Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:05 | 7.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
15131526209d98fd86980c32e18117eb

У міському бюджеті Володимира-Волинського є 5 мільйонів гривень, котрі збираються використати на ремонт дитячих садочків, дитячих майданчиків у дошкільних навчальних закладах та закупівлю нових енергозберігаючих лампочок для освітлення вулиць міста, – інформує інтернет-видання «БУГ».

Про це міський голова Петро Саганюк повідомив під час оперативної наради з керівниками відділів міськвиконкому, яка відбулася в вівторок,  7 жовтня.

Начальник міського управління Дмитро Здіховський повідомив, що усі навчальні заклади активно готуються до зими. У дитячому садочку №7 «Вишиванка» відбудеться ремонт і відкриття нової групи.

Міський голова Петро Саганюк доручив Здіховському та працівникам управління освіти розрахувати необхідну кількість коштів для заміни вікон та дверей у місцевих садочках. За словами мера міста, сьогодні грошей у міському бюджеті вистачає, тому частину з них виділять на заміну вікон та дверей у місцевих садочках. Планується також встановити нові дитячі ігрові майданчики у дошкільних навчальних закладах.

Мільйон гривень з бюджету також планують виділити на ремонт неврологічного відділення районної лікарні.

Сьогодні на часі питання економії енергоресурсів. Тому міський голова доручив Олександру Козичку, начальнику комунального підприємства «Полігон»,  замінити всі лампочки в ліхтарях на вулицях міста на енергозберігаючі.

Перевиконання міського бюджету стало можливим завдяки збільшенню надходжень податку з доходів фізичних осіб.

Також очільник Володимира-Волинського подякував організаторам ярмарку, що відбувся у місті у минулу суботу. Петро Саганюк зауважив, що восени у місті буде проведено ще один або два ярмарки.

Встановлено, що керівником злочинного угрупування був 45-річний уродженець Коростенського району Житомирської області. Варто відзначити, що чоловік раніше неодноразово мав проблеми із законом, тож шість разів притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння хуліганства, крадіжки, нанесення тілесних ушкоджень різного ступеню тяжкості, грабежів і вбивства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця