<

Кремлівського диктатора готують до операції через рак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:37 | 2.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
1732
/ коментарі 3

Президента росії володимира путіна прооперують через онкологічне захворювання. На хірургічному втручанні наполягають лікарі, але відбудеться воно не раніше за 9-те травня.

Таку інформацію поширив таблоїд The Sun, пославшись на «інсайдера в Кремлі», передає НВ.

Путін передасть владу голові ради безпеки рф миколі патрушеву, стверджує видання.

Здоров’я російського тирана стало предметом чуток на тлі повідомлень про те, що він бореться з раком черевної порожнини. А тепер нібито з’явилася інформація, що хвороба прогресує і 69-річний путін незабаром може зникнути з поля зору, лігши під ніж хірурга.

70-річний патрушев вважається ключовим тіньовим розробником стратегії війни в Україні та людиною, яка переконала путіна, що Київ наповнений неонацистами.

Коли саме путін потрапить до лікарні, невідомо, але навряд чи до 9-го травня, коли він збирається приймати парад на честь перемоги над гітлерівською Німеччиною, зазначено в статті.

Джерелом витоку The Sun називає YouTube-канал «Генерал СВР», де з’явилося аудіо з голосом чоловіка, який, можливо, є знавцем кремлівського закулісся.

«Буде операція, і він буде недієздатний. На який час – ще не обговорювали, але думаю, що на короткий», – каже інсайдер.

Два-три дні росією, яка веде загарбницьку війну проти України, фактично керуватиме патрушев, переконує голос.

Чоловік повідомив, що голова радбезу рф днями мав двогодинну бесіду з путіним, після якої вийшов у дуже доброму гуморі. Джерело зазначило, що вибір патрушева на роль тимчасового заступника є «найгіршим варіантом», бо він «відвертий негідник, тільки більш підступний, ніж путін».

Канал «Генерал СВР» і раніше повідомляв, що путін є тяжко хворим, зокрема він начебто має «шизоафективний розлад», що характеризується симптомами шизофренії, як-от галюцинації. При цьому жодних підтверджень, що витоки мають реальне підґрунтя, автори ресурсу не наводять.

Різні джерела й раніше стверджували, що в Путіна може бути рак, а деякі розслідувачі навіть конкретизували захворювання щитоподібної залози. Так, видання «Проект» з’ясувало, що у поїздках путіна часто супроводжують хірург-онколог Селіванов та отоларингологи Щеглов і Єсаков. Останні як фахівці з хвороб горла можуть спостерігати за станом щитоподібної залози.

Втім спікер кремля дмитро пєсков спростував припущення про онкологічне захворювання диктатора.

У 2015 році Medical News Today припустило, що російський лідер має хворобу Паркінсона. Тоді видання мало й другу версію дивної постави путіна – так звану ходу стрільця, яка могла б виникнути у колишнього кадебіста через звичку тримати зброю щільно притиснутою до лівого боку.




коментарів: 3
  1. Напевно справжній путлєр хоче інсценувати власну “смерть на операційному столі”, а насправді чухнути десь до Кабаєвої у Швейцарію.
    Не повезло якомусь двійнику, закопають…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця