<

Коломойський барикадується в будівлі Укрнафти, вхід блокують автоматники, під’їхала міліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:39 | 22.03.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Будівлю Укрнафти в Києві обносять залізними гратами, заявляють у фракції Порошенко.

Голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський барикадується в будівлі Укрнафти, повідомляє народний депутат від “Блоку Петра Порошенка” Сергій Лещенко.

“Коломойський барикадується в” Укрнафті “. Не плутайте з” Укртранснафтою “, яку захопив Коломойський в четвер. Прямо зараз, в неділю, будівля” Укрнафти “на Нестеровському провулку обносять залізними гратами”, – написав він на своїй сторінці в Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=dAf7NhC3sPE

Біля входу в будівлю, яку обнесли парканом, стоять близько 20 бійців з автоматами.

Під будівлю Укрнафти в Києві прибула міліція, передає РБК-Україна.

За інформацією видання, зараз біля будівлі компанії знаходиться п’ятеро співробітників міліції, очікують приїзд керівництва.

Крім того, повідомляється, що під будівлю ПАТ Укрнафта під’їхала бронемашина без розпізнавальних знаків. З неї поки ніхто не виходить.

Як повідомляє нардеп від Блоку Порошенка Сергій Лещенко, під будівлею Укрнафти стоять бійці батальйону Дніпро-1.

“Там біля входу стоять близько 20 бійців з автоматами. У дворі стоїть броньований військовий автомобіль, із зони АТО швидше за все. Після декількох прохань представитися, один з керівників сказав, що вони представляють батальйон Дніпро-1”, – сказав Лещенко.

Він підкреслив той факт, що люди Коломойського вже обнесли парканом всю будівлю.

На питання про те, чи є в приміщенні Коломойський, Лещенко відповів: “Я думаю, що його там немає. Ще не було зборів акціонерів, тому навіщо йому там бути”, – сказав він.

Як відомо, “Дніпро-1” – полк патрульної служби міліції особливого призначення МВС України.

Разом з тим глава МВС Арсен Аваков повідомив Українській правді: “Нісенітниця. “Дніпра-1” там немає. Охорону “Укрнафти” здійснює приватна фірма, що належить “Укрнафті”, – пише Українська Правда.

“За фактом перевірки міліція повідомила, що під “Укрнафтою” – тільки охорона “Укрнафти”. А “Дніпро-1″ – у Дніпропетровську та Кагарлику (під Маріуполем), ще 30 осіб – у Пісках”, – заявив Аваков.

Також Аваков повідомив, що в Укртранснафті досі перебуває стара охорона керівництва компанії.

“Усередині таки є кілька людей за старим ще доконфліктний договором охорони (йдеться про охорону відстороненого Лазорка). Люди Коломойського – нуль, плюс Держслужба охорони, плюс зовнішній пост”, – зазначив Аваков.

У свою чергу заступник глави “Нафтогазу” Андрій Пасішник повідомив, що “ті зелені чоловічки, які забігли в офіс “Укртранснафти” разом з Ігорем Коломойським у складі близько 40 осіб з “чохлами для більярду” – й досі перебувають у будівлі держкомпанії та розміщені на 8-му поверсі”.

Як відомо, в офісі компанії “Укртранснафта” розгорівся конфлікт, пов’язаний зі зміною керівника підприємства. Наглядова рада цього держпідприємства відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління компанії. У повідомленні “Нафтогазу”, що контролює 100% акцій “Укртранснафти”, не було вказано причину такого рішення.

Ігор Коломойський у супроводі озброєних людей приїхав до офісу “Укртранснафти”, де перебував близько 6 годин. Після того, як він залишив приміщення, Коломойський заявив, що “звільняв будівлю “Укртранснафти” від російських диверсантів”.

1598885
1598886
1598888




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця