<

«Керівництво» Криму покинуло півострів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 18.08.2022 / Новини / , /
Перегляди
529
/ коментарі 2

16-го серпня під час перекриття руху на Кримському мосту півострів покинула верхівка окупаційного режиму – «прем’єр» Сергій Аксьонов і «спікер» Володимир Константинов.

Про це повідомляє 24 канал із посиланням на власні джерела в розвідці.

За даними ЗМІ, поки українським спецслужбам невідомо, де перебуває Аксьонов і Константинов. Поїхали вони нібито після дзвінка від московського куратора, який повідомив їм про небезпеку для життя. Після цього вони поспіхом виїхали і вивезли з півострова дружин, дітей і навіть коханок в машинах з охороною, передають журналісти.

«Підлеглі «прем’єра» всю ніч знищували документи. Наразі сім’ї «політиків» перебувають в Ростові, де оселилися в одному з готелів. Активно заливають страх у місцевих ресторанах і відзначають власний порятунок. Про повернення в півострів поки не йдеться», – сказано в повідомленні.

Напередодні повідомлялося, що російські окупанти нібито закрили Кримський міст з вечора вівторка до ранку середи, мотивуючи це нібито загрозою «атаки» з боку України. В цей час півострів, за даними ЗМІ, покинули ватажки окупаційної адміністрації.

Читайте також:




коментарів: 2
  1. Цікаво, а поклонська чиясь коханка чи вони ізвращєнці, але не настільки?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер