<

Канада не визнаватиме законності проведення виборів президента РФ на території окупованого Криму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 17.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Канада не визнає незаконне розширення російських президентських виборів на анексовані українські території, а також продовжить підтримку України і не має наміру скасовувати санкції проти РФ, заявили в МЗС країни.

Канада не визнає законності проведення виборів президента Росії на території анексованого Криму. Про це в п’ятницю, 16 березня, заявила міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, передає Укрінформ.

“Канада не визнає незаконне розширення російських президентських виборів на анексовані українські території”, – зазначила глава МЗС.

Також вона засудила порушення Росією суверенітету України.

“У четверту річницю російського незаконного вторгнення та анексії Криму, Канада приєднується до міжнародного співтовариства і продовжує засуджувати ці порушення суверенітету і територіальної цілісності України”, – заявила Фріланд.

Вона запевнила, що Канада продовжить підтримку України і не має наміру скасовувати санкції проти РФ.

“Ми і далі будемо підтримувати тиск, у тому числі, за допомогою економічних санкцій, поки Росія не почне виконувати свої зобов’язання відповідно до міжнародного права і поважати суверенітет України”, – підкреслила канадський дипломат.

Раніше повідомлялося, що Євросоюз не визнає проведення виборів президента Росії на території анексованого Криму. Перед цим Австрія також заявила, що не визнає російські вибори в Криму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця