<

Кабмін пропонує скасувати всі радянські закони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:56 | 12.04.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Кабінет міністрів України схвалив та направив до Верховної Ради законопроект про скасування дії прийнятих за радянських часів законів та інших нормативно-правових актів.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні уряду в середу, 12 квітня.

Як зазначив міністр юстиції Павло Петренко, мова йде про більш ніж сотню радянських регуляторних актів. “У законодавстві залишилося багато радянщини… яка створює перепони для українських громадян і бізнесу. Тому Міністерство юстиції розробило проект закону про визнання такими, що втратили чинність, актів органів УРСР і СРСР”, – заявив міністр.
У разі прийняття документа Верховною Радою, протягом шести місяців після вступу закону в силу припинять свою дію всі підзаконні акти міністерств, відомств, президій та комісій, прийняті до 24 серпня 1991 року. А протягом року після вступу закону в силу припиняють дію закони УРСР та СРСР, і протягом трьох років – всі кодифіковані акти УРСР, що досі діють в Україні.
Петренко підкреслив, що рішення не буде передбачати скасування ратифікації міжнародних угод, які підписувалися до незалежності України. Міністр розраховує на ухвалення цього законопроекту в травні.




коментарів: 2
  1. В нас пока що все скасовують,відміняють тільки в замін нічого не створують що мало би буди краще по тій причині що керують бездарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця