<

Вчительський бунт в Іваничах: педагоги школи-гімназії піднялися через тиск на колектив та звільнення керівника закладу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:29 | 31.08.2016 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
176
/ коментар 151

Вчительський та батьківський колективи у Іваничівській школі-гімназії бунтують проти звільнення керівника закладу Марії Шевчик і готові пікетувати відділ освіти.

Педагоги стверджують, що через неугодність директора школи, яку вже давно намагаються звільнити, на них постійно чиниться тиск збоку начальника відділу освіти. 70 людей (працівників гімназії) страждає через свавілля начальника – про це під час зборів 31-го серпня сказав вчитель Сергій Лойко.

IMG_4955

Саме перед першим вересня з’явився необгрунтований наказ про звільнення Марії Шевчик. Керівник закладу й справді пенсійного віку, і, як відомо, хоче виходити на пенсію, але після того, як випустить з школи 11-й клас. Про це її попросили батьки.

Марію Шевчик аналогічним чином “тиснули” два роки тому – відразу після святкової першовересневої лінійки голова райради Андрій Бадзюнь сказав їй написати заяву. Відомо, що очільник району тісно співпрацює з начальником відділу освіти Надією Жук, тому не виключено, що саме він дав вказівку діти Шевчик.

Через безуспішні спроби позбавитися директора-пенсіонера від відділу освіти дістається всьому вчительському колективу. Педагоги розповіли, що немає допомоги школі, не виділяються гроші на ремонт, тому змушені шукати спонсорів. Про це говорили на зборах, які зініціювали вчителі, запросивши Надію Жук.

IMG_4923

“Давайте знайдемо цивілізований підхід щодо закінчення роботи керівника. Такі речі потрібно робити законно і толерантно, принаймі запитати думку колективу. В цьому році Марія Шевчик атестувалася, якісь були зауваження на атестації?  Хочу, щоб пояснили, за що нас “обплювали” на конференції освітян і яка причина звільнення директора”, – звернувся до Надії Жук колишній начальник Іваничівського відділу освіти, а тепер вчитель школи Сергій Лойко.

Начальник відділу освіти натомість, спираючись на слова, що учні гімназії такі ж, як і в інших школах, цікавилась у присутніх, чому від колективу не надійшов лист, що контингент дітей в закладі дуже слабенький, що заклад цей не заслуговує назви “гімназія”.

“Щодо результативності роботи: навчально-виховний процес на конференції ніхто не аналізував, але сказали про результати ЗНО – я озвучила результати, які дав Центр оцінювання якості освіти. Аналізуйте їх”, – обгрунтувала власні висловлювання щодо успішності в гімназії Надія Жук.

Вона сказала, що не збирається давати оцінку педагогам, а користується статистикою. До олімпіад та турнірів, в яких щорічно беруть участь переважно гімназисти, тепер залучатимуть й інші школи, а гімназія їздитиме туди окремою командою. Між рядками Надія Жук згадала, що заклад не входить в тисячу шкіл, де кращі результати зовнішнього незалежного оцінювання.

“Щодо директора школи, її пропонувалося й в минулому році, щоб звільнила посаду, на що сказала, що ще рік попрацює і піде. Марії Семенівні пішли на уступки – вона не звільняється, а переходить на посаду вчителя. Запропонувала їй доплату 45 відсотків – вона не хоче нічого, хоче тільки бути директором.

Я готова йти на всі суди, куди ви мене будете подавати. Щиро кажу: людина не звільняється, а переводиться на посаду вчителя математики”, – пояснила присутнім на зборах начальник відділу освіти.

Причина звільнення з її слів – за останній період не було виконано ні одне доручення, яке було дане директору школи Надією Жук.

Заступник директора Марія Маймура повідомила, що керівник закладу при наданні доручень від Жук була у відпустці, а вона в цей час виконувала її обов’язки.

Марія Шевчик розповіла про тиск збоку начальника відділу освіти на неї і зокрема на колектив, навела той факт, що на конференції освітян не дали виступити педагогу гімназії. Наказ на звільнення їй принесли вчора, а буквально день перед цим у розмові з Надією Жук ніхто не натякнув про переведення з директора на вчителя. Зауважень до Шевчик у начальника відділу освіти не було. Марія Семенівна нагадала про блокування роботи автошколи, що на базі гімназії, відділом освіти.

Керівник закладу цікавилась, чому Надія Жук забрала зі школи журнали, адже заступники переживають – такого в їхній практиці ще не було.

IMG_4934

“У районі було 26 претендентів на медалі, після ЗНО лишилося 9 медалістів: 6 з інших шкіл, 4 – з школи-гімназії. Одна наша дитина не добрала півбалу. А де ж медалісти з району, які не підтвердили своїх знань? Про це ніхто не говорить. Я готова піти на пенсію, але не в такому стані, коли мене очорняють”, – підсумувала Марія Шевчик.

Заступник голови Іваничівської РДА Теодор Гавінський закликав Надію Жук обдумати свої дії, а селищний голова Федір Войтюк звернувся з питанням про статтю, згідно якої звільняють Шевчик – конкретної відповіді ніхто не почув.

Цікаво було б почути думку Андрія Бадзюня, голови райради, з даного питання. Адже відомо, що не так давно у особистій розмові він навіть пропонував дружбу Шевчик та говорив, що не має претензій до її роботи. Проте на зустріч з вчительським колективом він не прибув.

На закінчення зборів начальник відділу освіти Надія Жук повідомила, що надішле новий наказ на скасування попереднього про звільнення директора з посади.




коментарів: 151
  1. Ой мабуть до нового року не допрацює та Марія Семенівна ,то ж через пару місяців вже на восьмий десяток заверне ,от якби забрали пенсію ,то мабуть би давно покинула ,але ж чекайте ,тож втоді вчителі огородів обробляти не будуть

  2. Бадзюнь якщо візьметься ,то точно той директор на пенсіі буде сидіти,ще би за нововолинських пенсіонерів взявся

    • Хай Бадзюнь хоч на 10% виконує те, що належить до його компетенції (з голови адміністрації як собака тільки запахло труднощами піджав хвоста і втік, перед тим наробивши катавасії, тільки сонце в жопу пригріло побіг на голову районної ради), а зі своїм уставом нехай в чужий монастир не лізе!!

      • він виконує то на 10%, бо отримує зарплату, проводить наради з Шумською, десь там їздить в командіровки, має вихідні дні і всім каже, що він великий і мудрий начальнік, а винувата влада в києві.

  3. Марія Семенівна працює в Іваничівській ЗОШ більше 30-ти років. Під її крилом виросло неодне покоління вчителів і учнів. Чудовий педагог, оганізатор. має звання заслуженого вчител України. За стільки років нікому в голову не прийшло так нахабно вчинити з нею, як з вителем директором, а в першу чергу людиною. А ж прийшла Жук, яка не навчалася в Іваничівській школі, не стояла біля витоків її становлення, немає ніякого відношення до Іванич, і в піднесла нахабний з точки зору людяності “подарунок” педагогічному колективу, батькам і школярам напередодні свята 1-го вересня. ЧОМУ ОСВІТОЮ РАЙОНУ МАЮТЬ КЕРУВАТИ “ЗАЛЬОТНІ ВОРОНИ”? ХІБА НЕМАЄ З СВОЇХ КОГО ВИБРАТИ?? МОЖЛИВО ДОЦІЛЬНО СТАВИТИ ПИТАННЯ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ ЖУК Н,А,, БО ВЖЕ ДОКЕРУВАЛАСЯ ДАЛІ НЕМАЄ КУДИ. І ЯКЩО ХТОСЬ ДУМАЄ ЩО КОГОСЬ ЦЯ ПОДІЯ НЕ СТОСУЄТЬСЯ, ТО ГЛИБОКО ПОМИЛЯЄТЬСЯ, ТОГО ЩО МИ Є ІВАНИЧІВЦІ І ЧОМУ НАМИ МАЄ КЕРУВАТИ НОВОВОЛИНСЬК??? А НА ВІДПОВІДЬ “Збоку” напишу незамінних дійсно немає, мало для заміни достойних!!!

    • Аналогічна ситуація була 2 роки тому в інтернаті, коли директор Лазаренко вигнала зі школи всіз 10 пенсіонерів

      • Не 10 ,а 12 людей. Але частина з них судилася, всі виграли суди і директор заплатила за вимушені прогули.

    • Карма запхни собі свій коментар в жопу, і як тобі Маша хороша то пі*дуй до неї обробляти городи і носити кормові буряки в хлів і хай тобі за це платять днювку а ми собі виберемо більш людяного керівника який буде достойний цієї посади. Такої хамки за свої роки я не зустрічала ні в одній установі, а тим що її захищають раджу переймати її директорський досвід то будете там само де вона !!!!

  4. Шановні ІВАНИЧІВЦІ! Ви повинні подякувати Надії Жук, що Вона перша наважилася на такий крок. Хто не знає Марії Семенівни (Маньки в Іваничах: зошитамі, бантамі)та її сім’ї. Перша хабарниця в районі за часів союзу та Януковича. Вміє тільки працівників школи використовувати на городах. Чи ви не знаєте як вона отримала заслуженого??? Ану вчителі пригадайте скільки хто платив за те щоб дала години? Давно пора гнати в шию її і всю свиту. А владі і педагогам сором.

    • Сміливиця наша, коли вчителям дали всім вихідний перед 1-м вересням, думала тихо все пройде і вуа-ля. Це так не робиться, тишком-нишком. А що це за формулювання “стаття знайдеться” напевне радянських фільмів передивилась. Ця фраза гідна керівника освіти району?? Що це за наказ без вказання причини звільнення??? Цирк хотіла і його отримала, тільки сама вийшла в ролі клоуна.
      P/S/ Стосовно хабарницва, якщо Ви давали хабарі їй , або ви достименно знаєте як вона отримала заслуженого вчителя, або використовує “рабську працю” повідомте в првоохоронні органи, або омбуцмену, але це немає ніякого відношення до даної теми.

  5. Навіщо дирекції обманювати батьків дітей про рівень знань, якщо незалежні експерти ставлять низькі бали.

  6. Як в цій казці “Казнить,нельзя помиловать” і тут “казнить нельзя,помиловать”

  7. Семенівно,не чекайте поки винесуть ,ідіть своїми ногами на пенсію,пасіть гусей.

  8. Не можна так поступати з Марією Семенівною.Якби там не було-вона занадто багато зробила для школи,вона горою стоїть за весь педагогічний колектив.Моя дитина йде в 11 клас,де директор викладає математику і багато батьків з нашого класу за те,щоб М.С. довчила наш клас.І на пенсію повинна піти достойно-вона це заслужила.А весь цей цирк ні до чого!

  9. Заткніть всі роти!!!
    Марія Семенівна найкращий директор якого я зустрічав.Скільком балбєсам вона вправила мозги. Якщо заздрите(підаррраси) заздріть нашій Мані мовчки! Якщо вмієте керувати ще чимось крім велосипеда(на 4 коліщатках гном-4) то welcome!!! ПОБАЧИМО ЧИ ВАС НА ДОВГО ХВАТИТЬ
    P.S. А ті молоді(які так сильно рвуться до роботи ) нехай здобудуть справжній диплом,а не куплений в електричці ковель-львів на здачу до йомайо-гулівери-птічє молоко-пиво-вода

  10. Грішки і гріхи є в кожного.А от Лойко і Маймура, не знаючи людину, не одному наплювали в душу,бо так потрібно було.

  11. 5 січня – оперативно вчителі несуть бакси, на День народження,так заведено, хто не “привітав” – в опалі, День вчителя -мода привітати, по 50 грн, всього лиш…, а ще й завучів привітати (так вони собі вирішили), ще на городах в них, не тільки М.С. …, викохала…;за городи, – працює техперсонал, і деякі вчителі, і завучі…, – норма, – віддіність собача, не було цікаво ніколи міліції/поліції, вчителі влаштування на роботу – копійка. Питання медалі- давай касу. Жук права, і всі це розуміють, Вам страх сліпить очі ????

    • а давайте на загальношкільних зборах Вам слово надамо, ото ви вже б і всіх погнали і вивели на чисту воду!!!

      • Ти Мирося сиди там на відшибі у колишній конторі і дивись добре під ноги – бо з весни вибори то візмемось за тебе і того змія Горинича що тобою керує

        • ага а до пари змію Гориничу знайдіть бабу-ягу що б на виборах веселіше було…………. ха-хах.

    • І я і мої діти закінчили цю школу за керівництва Марії Семенівни. Я – з відзнакою дев’ять класів, діти – з золотими медалями одинадцять. Ні за мене, ні за моїх дітей ніхто не платив ні копійки. Маєте бовдурів, заздрите розумним дітям. Ото і все, що можу сказати.

      • якщо чиїсь діти погана навчаються це не дає право семенівні лупити їх головою об дошку

        • Якщо таке стверджуєте ,викладіть свої докази, і якщо доведете повірте вона на відмовиться в суді відповідати.
          РS.Я собі уявляю як її як вчителя треба вивести, щоб вона таке зробила, 9 моїх табелів підписані Шевчик М.С. і мого чоловіка, 10 доньки,4- сина, нам вручено 2 -золоті, 1- срібна медалі, подяка за виховання старшої дитини і це все в нашій сім”ї.

        • Ви собі не уявляєте якою “зіркою” особисто я була в школі, скільки я получала пілюль від неї, як в прямому так і в переносному “смислі”. Але якщо за межами школи мене треба було підтримати як ученицю, вона була перша за нею мій класний керівник Качорусь Р.К. і я це буду цінувати і пам”ятати до кінця життя шановні дописувачі, як вони двоє переживали за мене коли я не поступила 2 рази підряд, вона взяла мене на роботу,при тому що мої батьки прості колгоспник і посудомийка, але це не помішало в подальшому здобути мені дві освіти, одна з них за кордоном одна уже при незалежній Україні. Іщоб мені не говорили вона вчитель і керівник від Бога.

  12. Ніколи мої батьки не носили хабарі директору,М.С сильна жінка,і насправді з добрим серцем,можливо хтось і віддячив за допомогу.Я горджуся що є випускницею при Шевчик М.С.Данилюк І.В.правильно сказав:”чи є достойна заміна?”

  13. А от вчителі не всі раді ,що М.С. залишається,це видно на останніх секундах відео)))

    • Чого ж вони мовчали, ніхто не заперечував, всі могли підійти і висловити свою думку,і повірте їх би теж вислухали і теж прокоментували як думку трудового колективу

  14. Треба мати совість – але її ніколи не було і небуде вже у Шевчик М.С., а зміна молода Знайдеться!!!

  15. Шевчик М.С. – це i е перша школа Iваничь !!! Мудрiсть, чеснiсть i справедливiсть школи! Дякую Шевчик М.С. за це, i довгих рокiв життя!
    А ось жук нада гнати в шию!!!

  16. Сеотифікацію потрібно починати з райвідділу освіти.З тих бабульок типу Іщик і її подібних.

  17. А ще є пані Король,колишня передова комсомолка,а тепер переконана патріотка з жовто-синьою кіскою на сумочці.До сертифікації все РайВО.А тоді можна і в школи.

    • А чого тільки Король, як комсомолку, на сертифікацію. Треба усіх вчителів, які були комсомольцями-патріотами, свого часу, притягнути до сертифікації. В першу чергу, вчителів, історії. Тоді буде справедливо, а не помста “одного вчителя” працівнику відділу освіти та молоді.
      Діти хочуть, щоб їх вчили фахівці, а не заміняли уроки окремих педагогів-предметників, бо у них громадські справи важливіші за основне місце роботи, за роботу на якому вони отримують державні гроші.

  18. А журнали треба перевіряти під час навчання,бо Шевчик не ставить оцінок місяцями,щоб не зрізати куплених медалістів.А Ірина Степанівна це покпиває.Тому й залилася слізьми.

  19. От читаю тут всі “герої” всі достименно знають по скільки скидаються, хто кому хабарі дає, хто в кого на городах працює, хто як заповнює журнали і т.д. А давайте хто з оцих писак наважиться виступити під час загальношкільних зборів і всіх вивести на чисту воду!! ото діло б було! “после боя руками не машут”

    • На чисту воду будемо вести впершу чергу тебе і твого довбаного начальника за яким тюрма плаче. Після Семенівни ви будете наступні

    • не здійснили на цих зборах таємного голосування? Воно б і показало справжню картину. Люди ж бояться, бо М.С. буде мстити. Ну хто ж відкрито виступить проти Шевчик? Той може відразу збирати манатки і йти зі школи.

  20. Вічному директорові дають роботу Читати математику .Чому відмовляється. Молоді педагоги не мають роботи а вона М.С. вімовляється від посади вчителя математики

  21. читаю і дивуюсь, всі про все знають, але в голос сказати не можуть, тому що самі в тих діяннях замішані, так виходить? знаєш – скажи голосно, чув від когось – значить хтось при…дів (бо йому не догодили)
    Школа працює? так, результати є ? так. то якого х.ра ви до неї чіпляєтесь?
    а висновок такий: прибрати М.С., поставити на один рік директора, а потім туди прийде “Джульєта” (вона на пряму не може М.С. підставити), а “царь всієЯ свобод-іваничівщини” їй помагає, а шо в РДА працював, мало повноважень, тепер деп.корпус все вирішить).
    ось така ху*ня малята, влада належить обраним, і люди, які їх обирали, тихенько в стороні “хавають”, а “джульєта” керує “царьом” так як їй треба, а “царь” то голий…

  22. Я з 2010 року шукала роботу вчителя в школах району. Дав Бог ,що прийшла на посаду розумна керівник у 2012 році ,яка мене взяла на робоу.Я дуже вдячна їй. Вона сміливо розганяє мафію в освіті і нікого не боїться. Прошу допомогти їй звільнити цю Шевчик М.С., а дати дорогу молодим і здоровим. Шевчик без долорів на роботу нікого не бере. ВЛАДО ,допоможіть діти Шевчик.

    • певно в Польщі п.Жук на хабря заробляла. А взагалі якщо шукаєш роботу то чому тільки в районі, чому тільки в першій школі, якщо то все за долари? Поряд є І інші міста де все по чеснаку , що мішає там шукати? Чи кваліфікація занизька?

  23. Видно чому Лойко так розпинався за Маньку. Премії своїх двох дітей відробляв. Хто був вчора на першому дзвонику бачили і чули. Та й не тільки він один… “Достойна зміна готується у школі замість М.С., новий клан сімейний”

    • Рішення про призначення стипендій приймає відділ освіти. Не заздріть, що у Лойка розумні діти, призери обласних олімпіад.

      • Він теж розумний. А толку з його розуму? Вчителює, рахує копійки від авансу до зарплати………

  24. А що думає Гавінський? Замість того, щоб допомогти порядок навести з корупціонерами ,то він захищає мафію. Можливо у спілці з МАНЬКОЮ. СОРОМ% ПОРА з МАНЬКОЮ на вихід

    • Іваничівець ти правий, якщо Теодор Степанович каже на нараді що він скасує усі накази про звільнення значить він з корупціонерами заодно. Рука руку миє і хоч ти плач.

      • Не правда, він висловив свою позицію згідно повноважень, які покладені на нього як В.О.Голови РДА. А як людина, то йому ціни не має, це я для тих хто його не знає особисто, йому до пенсії ще ого-го як довго, і як би він був таким як ви стверджуєте, то б його не затвердили на тій посаді в Києві не совдеповські часи тепер.Ця людина, як фахівець у сільському господарстві, дуже розумна , а наш регіон ще із-за союзу та зараз був і є аграрний, і саме освічений, виважений,толерантний,спокійний очолює виконавчу владу у цьому напрямку роботи. Був час , що він сам на тракторі доглядав не один ГА ЗЕМЛІ.Ця людина ніколи не буде спростовувати будь-які репліки в свою сторону, він вміє дуже делікатно донести свою думку, щоб кожен хто з ним говорить міг висловитись і зрозуміти його напрям роботи. Він кожен свій крок в керуванні робить виважено, він ніколи не кричить, але він вміє все висловити спокійно і переконати опонента.

  25. І навіть Радянський Союз рухнув за одну ніч….А зомбовані іваничівці не можуть уявити гвмназії без Семенівни. А Семенівна не мислить себе без директорського крісла.

  26. Дорогі дописувачі!!! Читаю усі ваші коментарі і хочу сказати що практично усе це правда, та тільки от куди дивляться правоохоронні органи не розумію, але я не про це. Я хочу сказати яка ХОРОША І МУЖНЯ ЖІНКА ЖУК НАДІЯ АНДРІЇВНА, якби ті всі шавки її не кусали і не облаювали вона стояла як американська статуя свободи з високо піднятою головою і готова була вступити в дискусію на будь яку тему. Натомість Семенівна себе показала як та дурочка – починає розказувати як до неї хтось подзвонив і шось там нагрузив і це все озвучує вона двома голосами. Бабо тобі вже пора землю в їжу підмішувати а не на посаді директора працювати. Скажи коли хочеш іти став могорич і вали вже з тої школи і не позорь службу. Перекладати свої особисті проблеми на плечі вчителів це аморально цим самим підставивши їх на 10 років вперед. І очорнила школу і вчительський колектив не Надія Андріївна а ти МАріє Семенівно саме ти своїми ганебними вчинками поборами і збиранням осінню на полях урожаю.

  27. а хто привчив самі ж батьки. чого без мила кожному в жопу лізуть? так що ненарікайте скоро день вчителя і збирайте бакси

  28. ПЕРЕМІНИ ПОТРІБНІ, АЛЕ ЇХ НЕ БУДЕ.ЖУК ПОЧАЛА ЦЮ ВІДСТАВКУ НА ПОПЯТНОЙ МЕРКУРІЙ І ТОМУ СПРАВА ПРИРЕЧЕНА НА ПРОВАЛ.НАМИ КЕРУЮТЬ НЕБЕСНІ СВІТИЛА І ПЕРШ НІЖ ПОЧАТИ НОВУ СПРАВУ, ТРЕБА РОЗГЛЯНУТИ РОЗТАШУВАННЯ ЗІРОК.

  29. Читаю і думаю:ми ж люди.Де стільки ненависті один до одного.?Всіх обливають брудом!Всі у чомусь винні! Та навіть,якщо і стався такий не приємний інцидент,то не смакуйте ним.Зверніться до Бога і попросіть здоров’я,мудрості,виваженості,терпіння,людяності для воюючих сторін і все стане на свої місця.Ми ж нація.Нам біди в країні багато.Люди гинуть,а ви…..?????Невже від цього задоволення,щоб когось осквернити?принизити?Не збирайте цього бруду і не розповсюджуйте!!!

    • В Бога потрібно просити щоб вернув Семенівні здоровий глузд і щоб вона покаялась та нарешті звільника заяману посаду.

  30. Там каятись є в чому. Щоб то сьогодні бити дітей головою об дошку, при тому робити це у різних класах, це злочин проти дитинства, а на зборах казати що їй дали грамоту Заслужений вчитель України – це вже вершина цинізму.

  31. Шановний NIK(ВИЖВА)! Я дочекався дня і вияснив , коли призначили на посаду ЖУК Н.А. Вона призначена на посаду начальника влітку 2012 року. Не обманюйте людей і ця молодий педагог каже правду . У 2010 році на посаді був ЛОЙКО. а в 2011році _ СТАСЮК. НЕ ГОВОРІТЬ НЕПРАВДИ NIK!!!!!!

    • Дякую, що згадали і мене, а то тільки про Король і Жук пишуть. На відміну від Вас під псевдо-ім’ям не ховаюся.

  32. Шановні! Про що ви тут сперечаєтесь? Задумайтесь, основний висновок з цієї історії в тому, що сьогодні чи то в освіті, чи в будь-якій іншій галузі нашого району ніхто ні від чого не застрахований. Сьогодні, якщо ти попав в немилість до “їх високості”, ти вже обреченний на знищення. Є ціль, немає перешкод. Питання тільки в тому, що в даному випадку керівником відділу освіти завдання, яке їй було дано «з верху» виконано не професійно, і не до кінця продумано всі моменти на наслідки (фраза, яка сказана в розпачі “статтю напишем”, це доказує). Вона за це отримає безпечно «на горіхи», так з тріском провали справу. Але кожному з нас треба задуматись, що завтра знайдеться “професіонал своє справи”, який отримавши “фас” зможе знищити кожного з нас. Ви подивіться, що твориться сьогодні в соціальних мережах, в обговореннях на сайтах. Суцільні атаки один на одного, образи від аккаунтів, які постворювались спеціально (з фальшивими іменами) для того,щоб “гадити” конкретним людям. До чого ми котимося? За що таке прокляття на наш район? Та в жодному іншому районі немає такої нездорової атмосфери, як в нас. З нас уже сміються всі навкруги. Як кажуть «за державу обідно», невже ми не варті кращого життя в районі? Для чого отак самим себе позорити?

  33. Резюмую.
    1. Куди сховався Бадзюнь, невже йому всеодно щодо школи?
    2. Жук нафіг в Локачі, хай ще там щось робить.
    3. Вчителів і всіх, хто має стосунок до роботи і навчання в школі,треба спитати, чи вони хочуть бачити директоркою Марію Семенівну.

    Діти страждають від цих перетрясок.

  34. А яку відповідальність понесла Шевчик за стадіон у такому знанному закладі!? Все пройшло так як нічого не було. ХІБА може бути такий стадіон у ЗАСЛУЖЕНОГО ВЧИТЕЛЯ . М, С, ідіть на посаду вчителя і вчіть дітей

  35. Тепер точно получить ,не хотіла по доброму ,то нехай тепер відповідає

  36. Нехай ШЕВЧИК М.С. розкаже як вона вчителів звільняла без їх згоди , ставила перед фактом що годин нема і все. А ви як хочете.Цим вчителям було 55-57 років.А тобі сьогодні М.С. за 4 місяці піде на 80 ! Прийшов на ВОЛИНЬ новий прокурор ,ми порушимо там це питання .Закони ще не помінялись. Документи 75 років зберігаються. А дітей бити на уроках – тобі, ШЕВЧИК М С хто дозволяв? НАСТАВ ЧАС за це відповісти.ІДИ швидше з посади. А то бач ,ще їй години математики дають, щоб дітей била і взятки за оцінки брала. ПОЗОРНИЦЯ

  37. ЛАзаРЕНКО Л Р звільняла молодих пенсіонерів, яким до 60 років і тоді не було такого в освіті УКРАЇНИ масового скорочення і закриття шкіл. А тут, як я зрозумів,ШЕВЧИК М, С, ніхто не звільняє, а переводить на посаду вчителя математики і вона не ХОЧЕ.ВОНА СЬОГОДНІ ще не хоче!!!!! ШАНОВНі юристи, адвокати ,ВЛАДО допоможіть ОСВІТІ перевести Шевчик на вчителя або її звільнити. СЬОГОДНІ вона ще вимоги СТАВИТЬ НЕ вмішуйте пані ШЕВЧИК сюди дітей ,Батьків ,вчителів. Манька й так уроків не проводить. ЧОМУ “2 вересня не проводила математики ,адже має уроки в 11 класі????ЧОМУ ЧОМУ ЧОМУ ЧОМУ???? ДЕ КОНТРОЛЬ

  38. М.С.своєю впертістю відкрила ящик Пандори.І весь бруд 1 школи побачив весь світ.Тіштесь,вчителята.

  39. знаєте що українці то пропаща нація, і ніпричом тут влада чи хто нами керує, САМ НАРОД ГНИЛИЙ!! скільки не загортай гниль у кольоровий папірець все одно вона рано чи пізно вилізе наверх!! Хтось у чомусь завжди комусь винуватий, а самі на себе не дилятьса. Самі ж то напевне просто ідеали??? ОСЬ ВСЯ МОРАЛЬ З ТІЄЇ БЕЗГЛУЗДОЇ ПИСАНИНИ (з тих 75 коментрарів і статті)!!!

  40. якби пані Жук звільнила М С і оголосила відкритий конкурс і це опублікувала в районній газеті. на заміщення посади директора терміном 4 або 5 років ніякого скандалу не було.а так вона хоче поставити свого ставленика. М С повинна піти на заслужений відпочинок своїми ногами і прихопити всіх пенсіонерів

  41. Там Марія Семенівна хоче поставити свого ставленика, щоб надалі могла керувати школою в тіні. Для неї треба щоб директор був залежний від школи. Адже хто буде обробляти городи, свині годувати,консервації закривати. Вона вже все продумала і домовилась. Такі ситуації в районі не вперше (лікарня,інтернат).

  42. В такого директора як Шевчик можна все. Як десь щось станеться то вона зразу каже що то не вона. То нащо ти тоді взагалі потрібна якщо ти нізащо не відповідаєш ????

  43. А що до сього часу ще Шевчик заяви не написала на звільнення? Як їй не соромно? М.С. прочитай що про тебе пишуть. Де твоя порядність? Дай можливість нам вчителям працювати ,дітям вчитися. Не роби бунтів у школі, не заставляй під тиском вчителів на себе працювати. не перепитуй тих вчителів ,що не прийшли тебе захищати “Чому не прийшла?” .Іди собі на пенсію і неоглядайся БУНТІВНИЦЯ СОРОМ тобі??!!!!!!! ІДИ ІДИ ІДИ

  44. Що ви тут пишете,як вам не соромно всім?Видно що багато заздрісників і злих людей проживає в Іваничах,чи когось М.С примушувала силою йти обробляти їй городи?Ви всі допомогаєте один одному садити і вибирати картоплю на городах,чому не скаржмтеся на своїх колег?Можливо в М.С. дружні відносини з тими людьми,які їй закрутки допомогають зробити…Чи ви думаєте що так просто бути керівником і всім догодити?В Іваничах є люди бідні та багаті,от багаті і носили взятки!!а кому носили??можливо хтось признається??Стоїть їм поперек горла М.С!!Дайте людині гідно піти на пенсію!!!!Совість треба мати,щоб так брудом облити старшу жінку!!!Вона добилася поваги,а ви??

    • Цілком підтримую Вас. Тільки та держава має майбутнє де належно виховують дітей і з повагою підносяться до пенсіонерів.

  45. То що там??? Ще Манька керує? Чи не можуть в школі домовитися хто з Лойків буде керувати: Лойко, Лойкова жінка чи Лойкова сестра? Ціла сімейна банда. Розігнати кодло. Хватить, вже керували освітою… Молодець хату в спів купити.

  46. та тут діло не в Семенівні,,,, а ась Андріївну Бадзюнь підставив конкретно і виставив іі повною ,,,,

  47. Царьок царувате хоче, а іваничівці йому клин забили. Забиравсяб він з Андріївною в нововолинську зону і диктував би там свої правила

  48. маша не позорся далі,бо то вже крайня межа.Ти ж у такому болоті,ще й вчителів підставляєш.

  49. Незамінних нема.Трон порожній не буває.Але хто на нього сяде?І чи під силу йому ця ноша?

    • Відколи це посада директора школи стала ТРОНОМ!!! Подивіться як інші сільські директори шкіл ціле літо працюють на покращення умов для навчання учнів (будують, фарбують, вкладають свої особисті кошти). Ви таке бачили в школі-гімназії? Це може бути тільки ТРОН для КОМУНЯКИ МАНЬКИ ШЕВЧИЧКИ.

  50. От тепер тіштеся, Семенівно, що брудну білизну гімназії побачила вся область! А все із-за ваших завищених амбіцій!Ви втратили почуття міри і реального часу!

  51. ДОРОГА МАРІЄ. Скажу тобі пораду від учителя пенсіонера. ВСім не догодиш а працювати треба по законах Ти вже не маєш такої сили і знань СЬогодні стільки нового .Тебе виганяли у 2014 році. 2015 році , Піди зараз на лікарняне на два тижні ,а далі напиши заяву на звільнення, ЗРОЗУМІЙ подруго,Ти вже не ТА, НЕ та, З тебе дійсно всі сміються і вчителі ,і діти, і батьки .Може 5 вчителів і тебе підтримує ,но не більше,зрозумій МАРІЄ!!!! ВСІ СМІЮТЬСЯ, ІДИ!!!!

  52. Насильно ж ніхто на городах не працює.Всі вони мають понад ставку,звання методистів і старших вчителів.Так що Маня справедлива.А от для райво і облно то завдання-перевірити це на відповідність.Може,вже пора їх знімати?У яких журналах друкуються ті методисти,які методички видають?Де це все?

    • Правильно Катеринко, бо ти з моєю дитиною в одного вчителя навчалась, моя дитина та й ти, як їхала на олімпіаду чи турнір, переживала за одне ,що скаже ваш вчитель, коли буде запитання ,а Ви на нього не будете знати відповіді, якщо в школі Ви проходили цей матеріал. Я права?

  53. А чому мова тільки про Маньку? Там і заучі досить добре себе чують: години, заміни, ставки, 1 мало, 2, чи 1,5. І хабарі люблять, і навіть передовой опит по обробітку городів подчіньоннимі перейняли. І лизати знають як. Нехай би Жук поцікавилася годинами заучів скажемо за минулий рік, позаминулий, виплатами, преміями. Назбирала собіподібних, і косять. Мудрі діти тікають зі школи в ліцеї, гімназії, не витримують нормальні вчителі. А хто найбільше хавало відкриває в захист – той і залежний найбільше.

  54. Невже ви,люди всі святі?????Скільки можна лити бруд???Ви зайдіть в райраду і подивіться,хто там*царює* і каламутить воду бо має вже кандидатку на посаду директора школи.Йому це вигідно,щоб ви всі пережерлися!

  55. доброго вечора:)
    Хоча якщо й справді ви таке написали, то плин часу й свідомості у вас неясний і говорити про будь-яку коректність і відповідність реальності у вашому коментарі навіть смішно.
    Як у вас хватило совісті обливати брудом таку людину ? Якщо ви назвались сусідкою, то повинні об’єктивно і з повагою сприймати все те, що робиться в житті кожного. Не думаю, що ви чудово обізнані у всіх перепетіях життя ваших сусідів, щоб таке говорити. Та і яке Ви право маєте торкатись теми родини і сім’ї ?
    Психізмом тягне ? Тепер так кажуть про людину, яка не боїться сказати всю правду, без обманів і завуальованих пояснень ? Ну якщо, на Вашу думку, так, то від більшостості моїх односельчан тягне психізмом, на відміну від Вас.
    Чи можна такого вчителя у клас пускати до дітей ? Можна і потрібно, бо без неї наша система освіти і школа впали б нижче плінтуса. Вона допомагає багатьом формувати себе яскравами повноцінними особистостями, розвивати вроджені таланти, які не доснаги розкрити іншим вчителям, допомагає усвідомити себе громадянами такої великої, сильної, незалежної країни як Україна ! Слава Україні !

  56. Ахах відразу відчувається, що навчаєтеся ще у школі, адже більш дитячого і необгрунтованого звинувачення варто ще пошукати. Ви ніколи не зіштовхувались з Марією Степанівною, якщо говорите такі нісенітниці.
    Плюватись ? Лаятись ? Кидатися на учнів з кулаками ? Ви це серйозно ? Маєте явно бурну фантазія, щоб писати таке сюди. Ніколи за всі свої роки праці у школі Вона нічого подібного не зробила, якщо Ви не довчили її предмет і отримали незадовільну оцінку, на Ваш погляд, то заспокойте своє 2-річне немовля, яке бомбить у Вас всередині і ретельніше готуйтесь надалі.
    Якщо для Вас людина, що на районному, обласному та всеукраїнському рівнях своєю працею займає найвищі місця і доводить усім свою професійну компетентність та вмілість; особа, що піклується про школу, що дбає про неї як про свій 2ий дім – не є портретом сьогоднішнього заступника, то варто змінити пріоритети щодо даного питання і переглянути його.

  57. так звана (сусідко),яке ти маеш право обсирати людей,точніше писати такі гадості про чужу сім’ю,всі ми чудово розумієм що ніяка ти не сусідка,а якщо так багато сміливості в інтернеті писати гадості то ти попробуй це скажи в очі,тоді побачим чи ти ще насмілися таке писати.Сім’я святе для кожного,,хотя для моральних уродів меж нема.

    • Насмішила!Ніколи журналістом не була,і тим більше ніяких партій не прославлялала!А от ти *Аня* напевно з тих.хто дуже вже прославляє*царя-батюшку*?!

  58. ДЕ ВЧИТЕЛЬ ТРУДОВОГО!!!!ВЖЕ ЯВИЛАСЬ????Що робиться в школі,вчителя немає а вчитель з іншого предмета трудове вчить!!!!Ганьба !!! Оце такий порядок!!!

    • А чому вчитель з іншого предмета не може вести трудове навчання? Чи він вас не правильно вчить голку в руках тримати?

      • Kateryna Burka ви що така розумна???? Звичайно неможе викладати !!!! Він незнає методики!!! Глянем з іншого боку, чого коли приймають на роботу молодих спеціалістів то вчителя фізкультури неможуть поставити на вч.початкових класів??????Тут те саме але тут вчитель з іншого предмета веде трудове,необізнений в методиці!!!!!Щож говорити якщо в минулому році була аналогічна ситуація що вчитель явився аж в жовтні, і працював!!!!Люди відкрийте очі що робиться а робиться те що вони хочуть!!!!Станом на 1 вересня має бути явка всіх вчителів обовязкова!!!!

        • Шановні учні, перш ніж робити такі заяви ви б подивилися в інтернеті, що таке методика викладання в школі (раджу почитати https://osvita.ua/school/method/780/ ). Складається враження, ніби ви вірите, що якщо вчитель закінчив наприклад фізмат, то в нього були окремі лекції з викладання фізики, алгебри і геометрії? Мушу вас засмутити, тому що методика навчання в школі це один предмет і на ньому не вчать майбутніх вчителів як проводити якийсь певний урок, а вчать в загальному, як побудований навчальний процес в школі. Тепер стосовно вчителя фізкультури.
          Дійсно він не може бути вчителем початкових класів без додаткової освіти, але давайте згадаємо як ще не зовсім давно вчителі початкових класів вели у своїх учнів фізкультуру. Невже вони не справлялися з методикою проведення розминки?

          • Ми учні знаємо одне ,що якщо ти прийшов викладати свій предмет то будь ласка викладай!!!!Скоро може вчитель фізики буде вилкадати Укранську мову(це так в загальному)Ви зі мною незгідні????Kateryna Burka я думаю вам би теж несподобалось таке коли можна знайти кращу заміну????

          • Ти скинула силку, а ти читала що ти скинула??? Не рівняй методику викладання і Методи навчання та їх класифікація! Я учеть і то розумію шо ти просто хотіла блиснути умом і тобі невийшло! перш ніж кидати сулки спочатку прочитай що там пише!!!!

          • Термін методика навчання застосовується також у більш вузькому значенні — як вчення про методи навчання.

          • Шановний Андрій раджу вам більше читати. Доводжу до вашого відома, що термін методика навчання застосовується також у більш вузькому значенні — як вчення про методи навчання.

    • По цьому вчителю розпочато незворотній процес, і дуже надіюсь що до Дня вчителя її у школі уже не буде.

  59. Доброго дня. Я випускниця 2010 року. Я вже давно слідкую за тим як тут обливають брудом нашу школу, а останні коментарі просто мене шокували. Саме гірше коли людина починає якусь свою особисту неприязнь до того чи іншого вчителя виливати в такий бруд і ховаючись за анонімом дозволяти собі тикати до людини, яка стільки років намагалася чогось тебе навчити. Але спочатку хочу сказати, що Марія Семенівна і Марія Степанівна вчили нас з 5 по 11 клас. Дійсно в Марії Семенівни свої специфічні методи викладання, але напевно всі в кого вона викладала погодяться
    , що завдяки цьому ми боялися прийти до неї на урок не підготовленими. Але мова тут іде не проте який вона вчитель, чи людина, а про те який вона директор, а стосовно цього, я думаю, претензій ніяких бути не може.
    Тепер стосовно Марії Степанівни. Вона прекрасний педагог, який завжди об’єктивно ставиться до кожного учня, ніколи нікому не завишає і не занижує оцінок. Я сама є яскравим прикладом цього. Всі мої однокласники зможуть підтвердити, що в мене з 5 по 7 клас були дуже великі проблеми з історією, але коли я у 8 класі захотіла брати участь в олімпіаді з історії Марія Степанівна мене підтримала і я її виграла. Ви не представляєте, як це виграти районну олімпіаду, а потім стати призером обласної з предмету по якому у тебе максимальна оцінка була 7 балів, а це стало можливим завдяки підтримці вчителя. Далі все закрутилося, я постійно готувалася до якихось конкурсів, писала різні роботи на конкурси. Ми з Марією Степанівною бувало сиділи місяцями в її кабінеті до 21:00 і довше. Саме вона навчила писати мене наукові роботи, це дуже мені допомогло коли я навчалася в університеті. Поряд з тим я, як і всі інші учні, писала контрольні і в мене не завжди було 11 чи 12 балів.
    Стосовно методики викладання Марії Степанівни, можу сказати одне, вона бездоганна. Я зараз сама працюю вчителем історії і на своїх уроках користуюся
    , не повірите, своїми конспектами зі школи. ЇЇ ідея подавати матеріал в схемах дозволяє учням підготуватися до уроку чи контрольної не відкриваючи підручник.
    На сам кінець хочу сказати, що в нашій школі працюють прекрасні вчителі, звичайно в кожного є свої якісь “странності”, але всі ми люди. На мою думку, обливати брудом людину яка намагалася тебе чогось навчити багато років і тикати їй на весь Інтернет негарно, як і звинувачувати вчителів в тому, що ти погано здав ЗНО, можливо це не вина вчителя, а ти чогось не довчив. Вчитель не може вставити тобі в голову знання, як флешку, щоб вони там появилися треба самому трохи для цього попрацювати.

    • В школі-“гумназії” як би не Новосад і Король то уроків історії взагалі не було б. Бардак кругом, а ваша МАймура цілий рік на лікарняному. Нікого вона не готувала до ЗНО і олімпіад. Спитайте скільки в цьому році вона була на роботі. Це все її бурна фантазія і піар. Всі її добре знають, як хвору жінку. Про що говорити, коли рідного сина подала до суду. в школі один хаос, одні в Італії, другі в Польщі, треті в Завидові на городі. Пора щось міняти…

      • ви знову переходите на особисте, а захворіти може будь хто. З того, що ви пишете виходить, що якщо людина захворіла значить вона поганий вчитель.
        Ви тут пишете які погані вчителі працюють в нас в школі, а давайте подивимося які учні вчаться. Складається враження. що ви ідеальні і ніколи не запізнюєтеся на уроки, не прогулюєте їх, не бігаєте за школу курити, гарно себе поводите на уроках і т.д.. Ви перш ніж обливати брудом вчителів подивіться чи ви є ідеальними учнями.

    • Катя, я горжусь тим, що саме цей вчитель виховав в тобі, таку силу волі, яку маєш ти, це саме вона виховала і в моїй донечці випускниці 2009 року, вона продовжила прищеплювати любов до історії її після 8-го класу , але зерна любові до предмета історії – заклав Решетняк В. К., по праву саме цей вчитель передав її молодому та талановитому вчителю з права Бондару В.О.. Ми з твоєю мамою та на шими чоловіками дали Вам життя , навчили жити по совісті, але цей вчитель доклав всі свої сили, навички в вихованні як громадянина, що має свою думку, основану на глибокому аналізі різник думок і фактів, це дійсно спеціаліст з викладання історії, це вчитель з великої літери. Розумниця ти наша.

  60. наближається День учителя.Подарунки вже заказали?Позорники!А потім ще й хваляться,що кому подарували.Та ці вчителі викривляють мізки дітей.Вони ж навіть не усвідомлюють,як низько поступать.Лицеміри..Говорять одне, роблять друге.Отакий потужний національео-патріотичний виховний процес.Пропаща нація…

    • на рахунок подарунків!!! Якби батьки нехотіли тоб некупляли,(хто згідний????)Самі батьки в тому винні ніхто незаставляє купувати! Хочете уважити вчителя привітайте букетом!!! А то самі взяли собі в моду викупляти! Скажу свою думку, “купляють ті подарунки хто хоче підлизатися до вчителя”

  61. Шановні модератори,видно ви не любите правди. Чому видаляєте коментарі? Адже це жива правда, що дякуючи Маймурі(яка цілий рік була на лікарняному, через власні амбіції) було завалено ЗНО з історії: 11,1%-не подолали поріг, 30,56%-склали на низький рівень. Шановна М.С.Маймура ми тільки тепер оцінили, що таке справжні методобєднання, коли почала проводити Король С.Д. А ваші виступи на відео це для тих хто ще не знає Вас.Все це один піар.

  62. Команда ШЕВЧИК ЛУКАШУК МАЙМУРА —НА ВИХІД!Довівши школу до такого бруду , до занепаду, розвалу, дітей- донезнань( 41.66 процентів учнів не здали ЗНО з історії)ПЕдагогів – у тупік .Всі троє в один день ДІНЬТЕСЬ А з МАЙМУРИ треба спитати за провал ЗНО – 31 процентів учнів здали історію на незадовільні бали . Ще такого в гімназії не було ТУТ вчаться обдаровані діти!!!!!

  63. Шановна владо! Чому нема змін у керівництві школи №1? А ви журналісти з БУГУ відновіть усі коментарі , які познімали про школу №1 і її окремих працівників ГРОМАДА ПОВИННА ВСЕ ЗНАТИ ПРО КОРУМПОВАНУ ШКОЛУ!!!

  64. В шолі-гімназії повторюється 2014 рік. Шановна директорка, працює за старим сценарієм. Щоб не відповідати за свої порушення втекла швиденько на лікарняне. Так переживає за школу, що все повісила на простих вчителів і заступників. Скажіть скільки це буде ще тривати? Де прокуратура -чи там також все куплене???

  65. Насувається перевірка – Маша в реанімацію! Присмерті бідолаха!!!!!! А ви, вчителята, віддувайтеся! Підтримую ЗЕМЛЯКА- МАша, з реанімації прямо на пенсію! Твій ресурс вичерпався, лікуйся собі тихенько.

  66. Не переживайте “доброзичливці” перевірка поставить всі крапки над І. Справедливість восторжествує. А Ви Дирекція опублікуйте висновки перевірки, якщо і будуть недоліки, то це тільки підтвердить, що десь, якщо і є прогалини, а в кого їх не має кінець-кінців спитайте в будь-якого директора школи, і він скаже ,що в кожного вони є. Хто робить той помиляється, але це робить Вас тільки сильнішими. Давайте будемо судити людей в першу чергу за професіоналізм, а вже потім за політичні уподобанням.

  67. Шановний ТУСЯ! Ви були при владі і також Шевчик М.С. і її чоловіка Шевчика В. Ф. виганяли з роботи . Чому ? І згадайте, які це роки були Шевчик тоді було 58 років .То скажіть чого Ви тоді її гнали з роботи? Комютерів тоді не було і М.С. тоді була не така ,як сьогодні. яка 80 розміняла. ЇЇ ніхто не виганяЄ,а переводили на посаду вчителя математики ,А РЕЗУЛЬТАТИ ПОКАЖЕ зно У 2017 РОЦІ – ЦЕ БУДУТЬ ЇЇ ВИПУСКНИКИ ЗДАВАТИ. хоча ВСІ БАТЬКИ ЗНАЙШЛИ ДЛЯ СВОЇХ ДІТЕЙ РЕПЕТИТОРІВ, БО шЕВЧИК ВЧИТЬ ТІЛЬКИ НА МЕДАЛЬ, А БАТЬКІВСЬКІ ГРОШІ – НА ЗНАННЯ

  68. Найбільше усе це тішить дітей у школі. Баба Маша на больнічному – а значить в школі мать анархія.

  69. Петровичу зайдіть до школи і подивіться. Навпаки поки Манька “хворіє” (плани гітлера складає), то школа ковтнула ковток свіжого повітря. Перестало пахнути нафталіном!!! Висновок один-НА ПЕНСІЮ!!!

  70. МАНЬКА ШЕВЧИК у лікарні,там готується до перевірки , а одна ВЧИТЕЛЬКА класовод пє горілку, друга – напилася .Це ті вчителі, кого кришує Семенівна. Одна із тих вчительок має сваху методистку, і її чоловік господарку доглядає дома у Шевчик. Отаке дозволено для вічного директора А як же учні М.С.? Вони ж випускники. Лікар – друг Шевчик все повирішує

  71. А що буде завтра в школі _страшно подумати…Вчителі будуть ьігати виглядати подарунки і бажано коньяк з цукерками…Гуляють всі,урокиневажно!

  72. А мені цікаво, хто ж на місце М.С… Так почитати, то пишуть більшість ті, що на містя в школі мітять…Чи не правильно зрозумів? На мою думку, займіться краще наркоманією в іваничах! Ато одні деграданти, а не діти ходять!

  73. А і ще одне, якщо батьки( ну чи
    не
    відомо хто), пише ” баба маня” то всім зрозуміло вихованість людини… Можете не публікувати… Та я старий, кажу правду.

  74. Шановний “НЕ ВАШ “.Не прозивайте дітей деградантами. У школі – гімназії вчаться обдаровані учні . А от деградантів таких як Маймура і її подібних треба гнати із школи . нехай йде разом з Шевчик на пенсію

  75. Учителі гімназії Ви молодці! Показали як без МАНЬКИ працювати. А урочисту яку в школі провели. Ще такого не було! ОГОЛОШУЄМО АКЦІЮ ” ШКОЛА – БЕЗ ШЕВЧИК”

  76. Вперше бачу щасливих вчителів гімназії, які хочуть іти до школи. Ще раз переконуюсь, що в школі-гімназії може все змінитися на краще. Школа-живе!!! Шановна М.С.Шевчик- майте якусь повагу до людей дайте їм працювати в спокої, не перетворюйте людей на рабів. Вчитель повинен навчати, а не у вашій господарці працювати. А обслуговуючий персонал хай краще розетки в школі поремонтує, побиті шиби у вікнах замінить. Ідіть з Богом на пенсію, а ми за ваше здоров’я помолимось.

  77. Марія Семенівна один з найкращих директорів, її досвід роботи здобувався десятиліттями. Вона заслуговує поваги і шани!

    • Не ображайте інших директорів, адже ви їх не знаєте. А цього заслуженого “директора” -в “лапках” всі добре знають. Ви спитайте яку вона книгу написала чи формулу нову винайшла, а може в журналах друкується? Мабуть новітніми технологіями користується, комп’ютером володіє? Про який досвід роботи ви говорите. Дякуючи сестрі отримала звання-всі це добре знають. В неї досвід один: свині, городи і дармова робоча сила. Правда ще один, протягом останнього десятиліття- дві квартири купила. Оце, ДІЙСНО, ДОСВІД- мабуть, за вчительську зарплату!!!

  78. Люба ви права, такого директора корупціонера як Шевчик то нема . У цьому треба в неї повчитись не тільки директорам. а й усім чиновникам УКРАЇНИ ХІБА вона працює , говорили що її вже нема!!!!

  79. Рейтинг шкіл району за результатами ЗНО-2016. Рейтинг України

    Навчальний заклад

    1. (1555) ЗОШ Колона

    2. (2394) ЗОШ Заболотці

    3. (2834) ЗОШ Гряди

    4. (2893) КЗ «Іваничівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2»

    5. (2969) ЗОШ Луковичі

    6. (3663) ЗОШ Соснина

    7. (4173) НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія»
    І як вам результати? На що дивиться дирекція? (Вона мабуть і не знає що таке ЗНО, адже в радянському союзі такого не було).

  80. Перший раз таке чую! НЕВЖЕ перша школа гірша за школу №2,СОСНИНУ?Не можу повірити. а там хвальонна Шевчик ,МАЙМУРА, ЛОЙКО. Хтось помилку допустив!!! НЕ повіру. ЯКЩО так,то ГРОМАДО ТРЕБА РОБИТИ ВИСНОВКИ А як наші діти це ЗНО здадуть у 2018 році???????????????

  81. Перший раз таке чую! НЕВЖЕ перша школа гірша за школу №2,СОСНИНУ?Не можу повірити. а там хвальонна Шевчик ,МАЙМУРА, ЛОЙКО. Хтось помилку допустив!!! НЕ повіру. ЯКЩО так,то ГРОМАДО ТРЕБА РОБИТИ ВИСНОВКИ А як наші діти це ЗНО здадуть у 2017році???????????????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця