<

В Іваничівському районі відкрили меморіальної дошку герою Михайлові Грицюку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:57 | 26.05.2015 / Іваничі /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У загальноосвітній школі І-ІІ ступеня с.Топилище відбулась лінійка-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому герою Михайлові Грицюку. На будівлі школи було встановлено та освячено меморіальну дошку.

На подвір’ї школи вишикувались учні і вчителі, жителі села, однокласники Михайла. На лінійку завітали мама, дружина Леся, діти, брати, воїни АТО, голова райдержадміністрації Федір Войтюк, перший заступник голови райдержадміністрації Теодор Гавінський, заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович, заступник голови районної ради Юрій Мазурок, радник голови районної ради Андрій Бадзюнь, керуюча справами районної  ради Ніна Шумська, начальник відділу освіти райдержадміністрації Надія Жук, заступник голови громадської організації «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» Алла Козак, – пише сайт Іваничівської РДА.

Відкриття розпочалось із виконання Державного гімну України, хвилини мовчання за загиблими земляками.   Після вступного слова директора школи право відкрити меморіальну дошку було надано друзям та однокласникам загиблого. Освячення провів отець Сергій, настоятель храму с. Топилище.

Під час своїх виступів представники влади низько схиляли голови перед загиблим. Вибачались перед рідними, дякували за хороброго сина, чоловіка та брата, який мужньо захищав цілісність та незалежність нашої держави.

Директор школи ділилась спогадами про Михайла, як про щирого, доброзичливого учня, який є зразковим прикладом для школярів.

Допоки житимуть люди, житиме і пам’ять про героїв. На їх прикладах будуть виховуватися діти, а пам’ять про них передаватиметеся з покоління у покоління. На їх прикладах виростуть і збудують нову, єдину не на словах, а на ділі Україну.

Після завершення заходу представники влади та родина відвідали могилу Михайла Грицюка на цвинтарі села Милятин, де було відправлено літію за українським героєм митрофорним протоієреєм Андрієм Мельничуком та покладено квіти до могили.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця