<

В Іваничівському районі діти учасників АТО отримують подарунки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 26.12.2016 / Іваничі /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У ці передноворічно-різдвяні дні  248 дітей учасників  АТО та 13 дітей загиблих учасників АТО отримують подарунки, кошти на які виділила районна рада.

Кожен депутат районної ради на своєму виборчому округу відвідав сім’ї учасників АТО, привітав родини із святами та порадував малечу новорічними подарунками.

— Коли ми стукали у двері, нам відчиняли. Ми казали, що прийшли привітати із святами і принесли для діток подарунки. Дорослі були приємно вражені, що пам’ятають про їх чоловіків та синів, які були у зоні АТО. В основному заставали вдома мам з дітьми, тати були на роботах. В діток світилися оченята, коли їм давали подарунки. І казали нам, що були чемні і слухняні, слухали тата і мами. Було приємно визнати, що депутати знайшли кошти на подарунки дітям і, що є увага до цих сімей, що їх памятають. -поділися своїми враженнями депутат Оксана Рубан.

Родини загиблих у зоні АТО з новорічними подарунками для дітей відвідав голова районної ради Андрій Бадзюнь. Побував у кожній сім’ї. Цікавився проблемами, якої допомоги потребують. Їздив також до вдови Ігоря Рупи Тані, у якої на руках залишилося четверо діток і яка живе в Ізові Володимир-Волинського району.

Голова районної державної адміністрації Лілія Кревська теж приділила увагу сім’ям загиблих учасників АТО. На свято Миколая вона разом із в.о. районного військового комісара Володимиром Лойком та начальником управління соціального захисту населення РДА Зінаїдою Яцик побували в Грибовиці у Світлани з дітьми загиблого Анатолія Артеменка, в Осмиловичах у сім”ї загиблого Ігоря Пугача та в Литовежі у сім’ї загиблого Володимира Якобчука. Цікавилися проблемами, зважували питання, які потрібно вирішити. А дітям подарували солодощі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця