<

25 депутатів із 26 прибули на перше засідання сесії Іваничівської ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 17.11.2017 / Іваничі /
Перегляди
25
/ коментарі 4

16-го листопада в Іваничівській селищній раді відбулася перша, установча сесія. На її засідання прибуло 25 депутатів із 26. Голова Іваничівської селищної виборчої комісії Олександр Приступа оголосив результати виборів.

Усього було обрано 26 депутатів від 26 виборчих округів та посаду селищного голови обійняв Федір Войтюк, за якого проголосувало 60% виборців, які прийшли на виборчі дільниці.

Заступник голови  Іваничівської селищної виборчої комісії Лариса Будь вручила депутатам тимчасові посвідчення, а новообраний голова склав присягу.

Вітали Федора Войтюка і депутатів голова фракції в обласній раді від партії УКРОП і голова цієї партії в області В’ячеслав Рубльов, помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч, настоятель Свято-Покровського храму в селищі Іваничі отець Андрій, голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська, ексголови сільських рад Мишева і Соснини Галина Романюк та Марія Синюк, працівники селищної ради.

У їх побажаннях були настанови працювати на громаду, гуртуватися для вирішення питань, яких потребують громада в цілому і її жителі та забути за політичні амбіції.

Із вітаннями перемоги були слова підтримки новообраному голові і депутатам. Адже депутати у радах низового рівня працюють на громадських засадах, віддаючи свій час, знання, уміння на благо громади. За це рідко чують подяку, частіше звинувачення.

Федір Войтюк зачитав вітання від Райнера Зайбольда, бургомістра міста партнера Ерцгаузен з Німеччини та повідомлення, що той 10-12 грудня із делегацією прибуде в Іваничі для обговорення наступних кроків у партнерських відносинах та планування подальшої співпраці в економічній сфері у 2018 році.

Відбулися вибори секретаря, кандидатуру якого запропонував селищний голова. Ним став Володимир Сарабуна, який  до цього два роки працював на цій посаді.

За пропозицією Федора Войтюка депутати затвердили заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів – Миколу Пасевича. Даючи погодження на цю посаду, Пасевич склав свої депутатські повноваження.

Було також затверджено структуру виконавчих органів ради, загальну чисельності апарату у кількості 34-х працівників та персональний склад.

Прийняли присягу старости Мишева та Соснини Галина Романюк та Марія Синюк, які перебрали на себе ці повноваження і були до виборів головами цих сільських рад.

Перше пленарне засідання Іваничівська селищна рада завершила питанням формування комісій та їх складом. Утворено чотири постійні комісії та обрано їх голів за рекомендацією селищного голови.




коментарів: 4
  1. Також, на даній сесії було прийнято рішення про призначення голові Іваничівської ОТГ щомісячної премії в розмірі 100%, а також до кожного державного св’ята. Ну що ж сказати….. Молодці )))) Ще нічого не зробивши – премію поділили. Так тримати !!!!

      • Згідно Вашої бачення, Василь Федорович має робити все те що і Бадзюнь Андрюша???? Цікава думка…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця