<

В Іваничах за незаконний продаж риби затримали чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:24 | 13.10.2018 / Іваничі /
Перегляди
1
/ коментарів 6

3-го жовтня під час рибоохоронного заходу на ринку Іванич затримали громадянина, який здійснював продаж 47 кг риби.

Чоловік продавав коропа – 18 кг, товстолоба – 17 кг та карася сріблястого – 12 кг. Документів, що підтверджують законність походження біоресурсів та сертифікату якості у порушника не було в наявності, – повідомляє Державне агентство рибного господарства.

Правоохоронці склали протокол, всі матеріали відправили в суд для притягнення особи до відповідальності.

У період з 3-го по 10-те жовтня працівниками Волинського рибоохоронного патруля спільно із громадськими інспекторами проведено шість рибоохоронних рейдів під час яких викрито вісім порушень природоохоронного законодавства. Зокрема, було виявлено шість порушень любительського рибальства.

«Звертаюсь до громадян з проханням, перед тим, як купувати біоресурси на ринках чи у місцях збуту – поцікавтеся, будь ласка, щодо наявності будь-яких документів, що підтверджують законність їх походження. Якщо документів немає – одразу телефонуйте до рибоохоронного патруля. Не ставайте співучасником порушення!», – заявив керівник Управління Держрибагентства у Волинській області Тарас Куньчик.

З метою попередження порушень у сфері рибоохоронного законодавства працівниками управління активно ведеться масово-роз’яснювальна робота серед населення області.




коментарів: 6
  1. Хай ще попробують допроситись сертифікати на продовольчому ринку Нововолинська, особливо на сири і масло. :) Здивуванню не буде меж.

  2. молодці!!! Аж шість порушень любительскої рибалки.А то що цукровий завод в Іваничах траванув рибу в озері щенятин де місцеві жителі добивали гостями все що шивелиться незафіксували навіть не приїхали хоча в рибохорону телефоном повідомляли щодо масового знищення риби в озері.

  3. Чоловік продавав коропа – 18 кг, товстолоба – 17 кг та карася сріблястого – 12 кг. Документи на водойму (ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНИЙ ПАСОРТ) наявний, сертифікат якості виданий Горохівською МДЛВМ був наявний. Порушником визнали бо небуло накладної. Копії протоколу не вручили порушнику. Хвала
    Волинському рибоохоронному патрулю???????????.

  4. Мінти хабарники пишіть це під кожен пост бо це вони не виписали ліцензію на ловлю, і ще вчора я попросив участкового шоб виписав ліцензію на продаж самогону то він не захотів, хабарник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця