<

В Іваничах показали, як виглядає двір після вивозу сміття комунальниками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 23.01.2019 / Іваничі / /
Перегляди
12
/ коментарів 8

22-го січня на вулиці Грушевського в Іваничах працівники ВУЖКГ, вивозячи сміття, залишили неприбраними купи непотребу просто під вікнами житлових будинків.

Про це “БУГу” розповіла мешканка селища Алла Козак.

“Ці фото зроблені на нашій центральній вулиці, біля будинків навпроти універмагу. Вчора йшла на урочистості до Дня Соборності – лежать гори сміття. Я просила: коли забирають непотріб, хай беруть з собою відро і шуфлю. Вони забрали пакети, а це все залишили лежати під нашими вікнами”, – говорить Козак.

Жінка скаржиться, що здійснює оплату за послуги, які місцеве ВУЖКГ не надає як належить. Комунальники приїздять у вівторок і п’ятницю. З її слів, вони не рахують за потрібне прибирати розтягнутий собаками хлам і це роблять самі мешканці.

“Так виглядає подвір’я після вивозу сміття…
Тож за що ми платимо гроші? Невже так важко зібрати?”, – написала Алла Козак у мережі Фейсбук.




коментарів: 8
  1. Хороший господар сам прибирає на свому подвір’ї , саміж насвинячили, а хтось дупу повинен підтерти, як понастроювати всяких халабуд де кому хотілося, то це нормально….

    • Якщо собаки змогли роздерти целофанові мішки, значить вони були не в металевих контейнерах, значить контейнери були переповнені і люди поклали їх біля контейнерів, і виходить що така картина постійно. Звичайно люди які там живуть поприбирають це не проблема, але може потрібно частіше забирати сміття в такому випадку? або просто додати ще кілька контейнерів?

    • а ви будете забирати відсортоване сміття? я б не проти, але їхав якось на поїзді до Львова і жахнувся картиною біля ВУЖКГ Іванич, ось ці пластикові пляшки що вони збирають, валяються просто на землі, і чекають не відомо чого, люди їздять проїздом, і теж бачать це. Соромно за такі Іваничі…

  2. На власні очі бачила як їде машина з робітниками які збирають сміття і все сміття вилітає на повороті вони не зупиняються і ніяк не реагують

  3. Оо як всі заговорили, не відсортоване сміття, в багатоповерхівках немає простого Баку зі сміттям,а якщо є то там настільки смердить,що підійти не можна !
    А на рахунок наших комунальників я цілком згідна з Селянкою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця