<

ЖКГ Іванич ігнорує скарги місцевих мешканців: частина селища вчетверте за місяць залишилась без води

08:13 | 1.06.2023 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
424
/ коментарі 4

Мешканці Іванич скаржаться, що чимала частина селища вчетверте за місяць залишилася без водопостачання. І знову без жодного попередження. Зокрема, води не було весь день 31-го травня.

Нагадаємо, до БУГу звернулися жителі селища з проханням з’ясувати, чому частина Іванич стабільно по кілька разів на місяць залишається без водопостачання. Йшлося про ті будинки, які розташовані від стадіону до Укрпошти, та вулиці Банківська, Перемоги, Спортивна тощо. Тоді журналісти інтернет-видання звернулися за поясненням до начальника Виробничого управління житлово-комунального господарства Олександра Істоміна. І той назвав скарги іваничівців недостовірними.

Однак, як повідомив пан Дмитро, ЖКГ проігнорувало скарги людей. І з часу публікації матеріалу нічого не змінилося. Адже 31-го травня на цих вулицях вчергове пропала вода. І знову без жодного попередження і, ймовірно, жодної поважної причини.

Дмитро зазначив, що в управлінні житлово-комунального господарства назвали ситуацію із регулярною відсутністю водопостачання на чималій частині селища “поодиноким випадком”.

Дмитро вважає, що таке ставлення до проблем людей – це “лицемірство”. Адже вода на цих вулицях пропадає регулярно вже десятки років, а ЖКГ просто “закриває на це очі”.

“31-го травня – це вже четвертий за місяць “поодинокий” випадок з пропаданням води на зазначених мною вулицях. В групі на фейсбук-сторінці “ВУЖКГ Іванич” немає жодного повідомлення чи попередження про відключення. Як це назвати, як не лицемірство? Знає ж, що є проблеми, і говорить що це поодинокі випадки”, – зауважив житель селища.

Нагадаємо, в Іваничах планують вдвічі підвищити тарифи на воду. Рішення має прийняти виконком селищної ради.

Читайте також:

Мешканці Іванич скаржаться, що в частині селища пропадає вода




коментарів: 4
  1. Ну те що цілий день 31-го не було, я такого не писав…. але тим не менше, це не стільки важливо, адже після кожного пропадання води, потрібно чистити сітки на кранах, та пральних машинках, і т д бо ржавчина їх забиває, і чесно кажучи набридають уже такі процедури. Те що він там сказав що це не вина ВУЖКГ, бо перепади напруги в них є, це мене як споживача, не має хвилювати, купіть стабілізатор. Яскравий приклад любі інші населені пункти, я жив у Львові 4 роки, і ні разу на моїй пам’яті вода не пропала. А сьогодні 1 червня і уже води зранку знову не було приблизно 1.5-2 годин.

      • Це ще чому? Я що в Іваничах хочете сказати менше плачу за воду? Ні, ціна однакова. Значить і будьте ласкаві, сервіс робити однаковий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця