<

В Іваничах буде свій військовий комісаріат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:55 | 4.09.2015 / Іваничі / /
Перегляди
63
/ Коментарі відсутні

У державі прийнято рішення про створення військових комісаріатів. На Волині буде 7 нових комісаріатів у районах, де їх зараз немає, в тому числі Іваничівському.

Місцевій владі дали доручення про виділення приміщення для військового комісаріату, який з 30-го вересня повинен запрацювати. Керівники Іваничівського району зупинилися на колишньому готелі селища по вулиці Незалежності, який вже давно не працює. Перший поверх приміщення викупив “ПриватБанк”, а другий поверх до цього часу просто пустував, декілька підприємців взяли в оренду кімнати.

Для того, щоб комісаріат запрацював, треба робити ремонт, адже приміщення старе і не опалюється. У місцевому бюджеті нема коштів на такі роботи, адже сума становить порядку 400 тисяч гривень. Спеціалісти Нововолинського об’єднаного військового комісаріату розробили попередній кошторис. На сесії селищної ради депутати прийняли рішення щодо розірвання угоди з орендарями і одночасно виділили їм інше приміщення для орендування.

“На сьогоднішній день ми вже маємо тимчасово виконуючого обов’язки комісара Іваничівського районного військового комісаріату, полковника Юрія Бандуру. Зараз він набирає штат, частину людей вже взяли по мобілізації, – повідомив голова Іваничівської адміністрації Федір Войтюк. – Має бути оголошений конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців і за планом 15 вересня цього року в обласному комісаріаті він повинен відбутися”.

Юрій Бандура більш як рік мобілізований до служби у Нововолинському військовому комісаріаті і до цього часу виконував обов’язки заступника комісара Олександра Плужніка.

Голова Іваничівської райдержадміністрації каже, що працювати з Нововолинським комісаріатом було непросто, тепер же у селищі буде структура, яка займатиметься своєю роботою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер