<

В Біличах Іваничівського району біля клубу відкрили дитячий майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 15.05.2017 / Іваничі /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

14-го травня в селі Біличі відкрили дитячий майданчик і відзначили свято -День матері.

По-весняному теплий і сонячний день зібрав на урочистість дітей і батьків у селі Біличі біля клубу. Програму свята підготували і провели захід завклубом Надія Пашко та голова громадської організації села Біличі “Біличанка” Олександр Цибуховський.

— Село Біличі  в Іваничівському районі – одне із небагатьох сіл у виборчому окрузі народного депутата Ігоря Гузя, де встановлено дитячий майданчик не в центральній садибі, а в такому невеличкому селі. Я, думаю, ви цього заслужили. Скажу більше, Біличам пощастило вдвічі більше торік. За сприяння нардепа було виділено 200 тисяч гривень на ремонт клубу у селі. Сьогодні бачимо, перекрили дах, замінили вікна, двері, полагодили підлогу. І цей дитячий майданчик, вважаємо, що це- правильне рішення.  Прохання до активістів і батьків, бережіть його, нехай він служить вашим дітям якнайдовше, – зазначив помічник нардепа Андрій Бокоч.

Сільський староста Олександр Конон сказав, що у селі Біличі небайдужі люди. І про це свідчить те, що зберегли клуб, який знаходиться у старій панській хаті, активно запрацювала громадська організація “Біличанка”, тому він впевнений, село буде розвиватися.

Сільський депутат Микола Дусь, дякуючи за свято для дітей – дитячий майданчик, висловив побажання допомогти створити спортивний майданчик для старших дітей, на що отримав відповідь від Андрія Бокоча, що Благодійний фонд Ігоря Гузя оголосив конкурс міні-грантів і громада може взяти участь.

Теплі і щирі слова подяки були від дітей. Були також вітання мамам і бабусям у день свята -День матері, а після урочистої частини пригощання солодким – цукерками, печивом та соком.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер