<

«Традицій не забуваємо, про милосердя пам’ятаємо»,- під такою назвою відбулася акція-ярмарок в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:34 | 15.02.2017 / Іваничі /
Перегляди
9
/ коментарів 6

15-го лютого в Іваничах на центральній площі відбулася акція-ярмарок на підтримку дітей учасників АТО з ініціативи Іваничівської районної ради.

У ній взяли участь депутати Іваничівської районної ради, колективи районної ради та структурних підрозділів Іваничівської районної державної адміністрації, селищної ради та інших установ району, підприємці.

На свято на запрошення прибули гості з Володимира-Волинського: голова Володимир Волинської райдержадміністрації Наталія Василець, голова районної ради Роман Гук, депутат районної ради Павло Карп’юк, підприємці з міста Нововолинська. 

Захід відкрив голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь.

Де б ми не були, куди б нас доля не закинула, ми маємо пам’ятати наших земляків, які віддали своє життя за Україну,- наголосив Андрій Анатолійович та запропонував вшанувати хвилиною мовчання усіх борців за волю і незалежність України.

Андрій Бадзюнь висловив вдячність воїнам АТО, які захищали Україну на сході, а також подякував усім, хто долучився до акції.

Він передав слово отцю Андрію, настоятелю Свято Покровського храму, який привітав усіх із православним святом Стрітення Господнього та благословив захід.

-Сьогодні день і ніч наші військові стоять на сторожі наших кордонів, захищають нашу землю, традиції, віру. Наш обов’язком допомогти тут, чим можемо. Саме милосердям ми маємо допомогти тим, хто цього потребує. І нехай Господь пошле в наш розум і серце щирість, – побажав отець Андрій.

-Я сьогодні приємно вражена такою кількістю людей, які взяли участь у акції. Робимо дуже хорошу справу, допомагаємо дітям учасників АТО. Щиро дякую вам за ваше велике серце, за вашу активну громадянську позицію. Щоб Господь захистив кожного нашого воїна, який на сході захищає Україну. Миру нам усім ,- сказала голова райдержадміністрації Лілія Кревська.

Від імені народного депутата України Ігоря Гузя виступив його помічник Ігор П’ятоха.

-Від імені народного депутата Ігоря Гузя я хочу подякувати усім учасникам АТО за їх героїзм. А батькам висловити вдячність за виховання гідних синів своєї Батьківщини. Ми маємо пам’ятати тих, хто віддав своє життя за нас, за Україну. Добро має бути понад усе. І маємо це зробити,- говорив Ігор Михайлович.

Працівники культури показали обряд дійства «Зиму проводжаємо, весну зустрічаємо» у виконанні аматорського фольклорного колективу «Горлиця».А також звучали патріотичні пісні у виконанні аматорських фольклорних колективів району та окремих виконавців.

Найменшою учасницею була донька загиблого учасника АТО Валерія Янчука,  Аня, яка заспівала пісню про вишиту сорочку для тата.

Гуртківці виставили на аукціон свої картини. Колектив працівників казначейства -торт, була також продукція, вирощена сільгоспвиробниками. Півня продали за 170 гривень.

Конкурси та розваги для дітей організували працівники дитячої бібліотеки. Було багато охочих позмагатися.

Військові з Володимира-Волинського демонстрували зброю, п’ять видів, якою наші військові воюють на сході. Найбільший інтерес до цього проявляли хлопчаки. Але й дівчатка теж цікавилися.

Своє мистецтво показували юні боксери

А діти були раді спускатися з снігової гірки.

В рамках акції ярмарку була продукція підприємців та різні наїдки та напої, які наготували колективи.

Ярмарка вирувала. Запрошували, пригощали. І про милосердя нагадували.




коментарів: 6
  1. Так було гарно, але дуже багато алкоголю по всій ярмарці. Молодці від Прибужжя з здоровий спосіб життя! ! !

  2. і це був звичайний робочий день рай- та держрадці погуляли за бюджетний кошт та ще подвійну зарплату отримають та це не дивно чим ім ще займатись а на світлинах багато бюджетників ім також належало б займатись професійними справами вихідного дня не було а шанувати захисників треба щодня та ділом

    • а цікаво чим самі займаєтесь, з якого бюджету заробітну плату отримуєте? куди податки сплачуєте і взагалі чи сплачуєте? бо завжди виходить у кого довгий язик і великі очі, то малі руки для роботи. Починайте з себе.

  3. Пів Іванич “вгашені” конкретно.Ото вшанували Афганців.Таке можливо тільи в Іваничах.

    • напевне Ви всім алкопроби проводили, от і оприлюдніть результати, бо негарно по собі судити всіх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця