<

Табір “Барвінок” в Павлівці Іваничівського району прийняв на оздоровлення дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:30 | 10.08.2017 / Іваничі /
Перегляди
165
/ Коментарі відсутні

У таборі “Барвінок” відбулася урочиста лінійка відкриття табірної зміни оздоровчого сезону для 20 дітей з Іваничівського району.

Два загони “Капітошка” і “Євродіти” вишикувались на плацу біля основного корпусу табору. Командири загонів рапортували про готовність розпочати урочисту лінійку, кожен загін виголосив девіз і заспівав пісню загону. Після внесення Державного Прапору України та виконання Державного Гімну урочисту лінійку оголосили відкритою.

На свято до дітей прибули гості: заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська та заступник Людмила Войтович, заступник голови Іваничівської районної ради Юрій Мазурок, керуюча справами районної ради Ніна Шумська, виконувач обов’язки начальника відділу освіти і молоді Світлана Король, голова Павлівської сільської ради Андрій Сапожник, спонсори, меценати.

Ми так подивилися на вас, а вас тут так небагато. А до вас тут такі поважні тьоті та дяді прийшли і їх так багато. Мабуть, більше, ніж вас. Може ми приєднаємось до вас і буде ще два загони. Чи ви згідні на це, діти? – жартома запитала Світлана Мишковець, вітаючи дітей із відкриттям табірної зміни.

Якщо вмієте співати і танцювати, – пролунала вимога від одного хлопчика, яка сприйнялася веселою реакцією усіх присутніх.

Лілія Кревська висловила побажання, щоб наступного року табір “Барвінок” прийняв більше дітей на відпочинок.

Заступник голови районної ради Юрій Мазурок розпочав свій виступ з подяки усім, хто працював у таборі і доводив усе до ладу, аби “Барвінок” міг прийняти дітей на відпочинок. Окрему подяку висловив голові районної ради Андрію Бадзюню, як ініціатору рішення прийняття табору у районну комунальну власність, відзначив внесок депутатів районної ради Ігоря Тимощука та Дмитра Кузвєсова та вручив подяки голови районної ради директору табору Ігорю Бобаку, підприємцям Дмитру Кузвєсову та Марії Мазурок, директору малого підприємства “Волинь” Анатолію Вітруку.

Гості бажали дітям відпочинку, хороших вражень, цікаво проведеного часу, нових знайомств і нових друзів, набратися сил енергії до нового навчального року та вручили подарунки для активного фізичного та розумового розвитку та відпочинку.

Щоб створити належні безпечні умови відпочинку для дітей і відкрити табірну зміну у “Барвінку” долучилося чимало людей. Сьогодні хочеться всіх назвати і сказати велике дякую працівникам районної державної адміністрації і районної ради за підготовку будиночків для проживання, медичним працівникам району, Павлівській ОТГ , всім школам  району, а їх 21, та відділу освіти. Педагогічні працівники цих закладів наводили порядки: прибирали, мили, білили, фарбували. Спасибі підприємцям Василю Живчину, Світлані Вишневській, Олегу Хом’яку, Віталію Радчуку, Дмитру Кузвєсову, Ігорю Тимощуку, директору ТзОВ “Павлівський пивзавод” Юрію Пікуті, лісничому Павлівського лісництва Миколі Конону, керівнику ТзОВ “П’ятидні” Валерію Діброві, – відзначила у своєму виступі Світлана Король. 

Після завершення лінійки діти охоче показали, де вони проживають. А також провели і продемонстрували, як працюють душові, перевірили, чи нагрілася вода у міні басейні. Гості поцікавилися, як працює кухня та яке меню для дітлахів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця