<

Стихія пошкодила дахи, лінії електропередач, повалила дерева в Іваничівському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:52 | 1.07.2017 / Іваничі /
Перегляди
2
/ коментарі 2

29-го червня дощ і шквальний вітер в Іваничівському районі завдали чимало лиха.

За інформацією начальника Іваничівського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Юрія Малки буревій завдав значної шкоди в районі. Зокрема, на автодорозі сполученням Павлівка – Горохів повалені дерева, які перешкоджають руху транспортних засобів. Негода завдала шкоди і лініям електропередач, було відключено високовольтні лінії в населених пунктах: смт. Іваничі, вул. Колгоспна, с. Волиця, с.Колона, с.Самоволя. Частково відключено села: Павлівка, Морозовичі, Млинище, Поромів, Михалє, Жашковичі, Клопочин, Завидів, Риковичі, Топилище, Старий Порицьк. Також працівники ДПРЧ – 18 виїжджали в село Космівка вул. Б.Хмельницького,2, де горіла господарська споруда (хлів), внаслідок попадання розряду блискавки.

Буревієм було пошкоджено дах навчального закладу в с. Старий Порицьк, знято 170 листків шиферу та повалено дерева. 29 червня голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська із заступником Людмилою Войтович виїздили у Старий Порицьк, де ознайомилися з ходом проведення робіт з ліквідації наслідків буревію.

Стихія завдала збитків у Поромівській сільській раді. В селі Поромів з даху будинку було зірвано 15 листків шиферу, а також 5 листків з даху клубу. Голова Поромівської сільської ради Євген Недищук  в телефонному режимі звернувся в Іваничівську райдержадміністрацію за допомогою щодо виділення коштів з резервного фонду для придбання 20 листків шиферу. А також в селі повалена значна кількість дерев (близько 30 одиниць). Наслідки стихії будуть ліквідовувати власними силами, розчистять територію школи та дороги від повалених дерев.

Роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації тривають. В населених пунктах району працюють бригади електриків над відновленням електропостачання, а також розчищають повалені дерева дорожники.

30 червня під керівництвом голови комісії, голови РДА відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій виділено 20 тисяч гривень на ліквідацію наслідків стихійного лиха. (Повідомляється на сайті Іваничівської районної державної адміністрації).




коментарів: 2
  1. Дякуємо директорові Секунді і ГОЛОВІ САПОЖНІКУ за оперативне вирішення питання.А Кревська приїхала в школу, щоб фотографуватися ЯКЕ вона має діло до громади?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця