<

Селами Іваничівщини їздитиме довгоочікуваний автобус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 13.05.2015 / Іваничі /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Проблема транспортного сполучення, яка гостро постала на Іваничівщині для мешканців сіл Мишів, Грушів та Луковичі, невдовзі залишиться у минулому. Про це розповів помічник-консультант народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч, який для вирішення наболілого питання разом із сільськими головами згаданих населених пунктів зустрівся з  директором департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іваном Миркою.

За словами помічника нардепа, рейсовий автобус «Луцьк-Мишів» довозить пасажирів лише до Іванич, а до села Мишів відмовляється їхати. Подібна ситуація і з рейсом «Луцьк-Нововолинськ»: маршрутки  минають село Луковичі. Жителі Грушова теж потерпають від недобросовісних перевізників, чиї автобуси, їдучи маршрутом «Грушів-Нововолинськ», мали б доїжджати і в Грушів.

Після бесіди Андрія Бокоча з чиновником Іваном Миркою вдалося домовитися про те, що найближчим часом жителі Мишова таки побачать  у своєму селі обіцяний автобус, а от мешканцям Лукович ти Грушова доведеться почекати до червня 2015 року. Саме на цей час заплановані нові тендери для перевізників.

Крім того,  помічнику народного депутата відомі проблеми транспортного сполучення сіл Морозовичі, Заболотці та Заставне – вони чекають свого вирішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер