<

Розтрощив автівку та ще й сплатив 34 тисячі гривень штрафу: в Іваничах судили водія, який наїхав на електроопору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 25.07.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
409
/ Коментарі відсутні

Житель села Іванівка Іваничівської громади, який скоїв ДТП, врізавшись в електроопору, заплатить 34 тисячі штрафу.

17-го червня о 22:30 в селі Іванівка по вулиці Центральній сталася ДТП. Водій автомобіля «ВАЗ-21063» не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою, після чого самовільно залишив місце аварії. Внаслідок ДТП, автівка зазнала механічних пошкоджень з матеріальними збитками. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду. 

Як з’ясували правоохоронці, на цьому чоловік не зупинився. Скоївши аварію, він вирішив зняти стрес і «замочити» горе, тому випив триста грамів горілки.

Проти горе-водія порушили адміністративне провадження за трьома статтями: ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), та ст.122-4 КУпАП (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ч.4 ст. 130 КУпАП (Вживання водієм транспортного засобу після ДТП за його участю алкоголю).

У суді чоловік повністю визнав свою вину у вчинених правопорушеннях, запевнив, що щиро розкаявся й просив суворо його не карати.

Суд, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання – 34 тисячі гривень штрафу. Також водію доведеться сплатити в дохід держави 496 гривень судового збору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця