<

Андрій Бадзюнь принизив мою гідність, – Петро Сопронюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 20.10.2015 / Іваничі / /
Перегляди
42
/ коментарів 10

Під час дебатів перших кандидатів у списках політичних партій до Іваничівської районної ради, що відбулися у прямому ефірі інтернет-видання «БУГ» 15-го жовтня, свободівець Андрій Бадзюнь розкритикував свого конкурента по виборах до області від БПП «Солідарність» Петра Сопронюка та натякнув на махінації у його волонтерській діяльності.

“Я звертався особисто до Сопронюка, в нього безкоштовного нічого немає, але все продається. Він хотів купити за 50 тисяч приціл, який коштує наполовину менше. Закладається думка, що правоохоронним органам пора зацікавитися Сопронюком і діяльністю, яку він провадить”, – висловився екс-голова Іваничівської РДА.

Як виявилося, приціл коштує не набагато дешевше. Депутати Іваничівської районної ради на сесії, що відбулась цього тижня, проголосували за виділення коштів на приціл у розмірі 47 тисяч гривень – такою є реальна ціна обладнення.

18-го жовтня під час зустрічі з народним депутатом Ігорем Гузем у Іваничах Петро Сопронюк висловив власну позицію відносно критики Андрія Бадзюня і дав відповідь своєму політичному опонентові. Він зазначив, що готовий в будь-який час надати волонтерську звітність, що було ним зроблено для армії. Волонтер обурений діями колишнього очільника Іваничівського району й стверджує, що на дебатах Андрій Бадзюнь принизив його честь і гідність, а відомості, надані ним, не відповідають дійсності.

На сесії районної ради Петро Сопронюк зробив звіт своєї діяльності у контексті волонтерства. Він повідомив, що більше ста солдат були одягнені безкоштовно, за власний кошт волонтер надавав також транспортні послуги, тобто завозив продукти на передову. Його бус був на передовій 15 разів, один раз їздив по “вантаж 200”. Було придбано 2 автомобілі для армії, крім цього, витрачено 250 тисяч гривень на потреби бійців і відремонтовано один військовий камаз для 14-ї бригади. Відправляли дітей атовців за кордон і в місцеві санаторії. З допомогою Іваничівської РДА при керівництві Федора Войтюка оздоровлено 9 дітей у санаторії в Павлівці, в Угорщину відправлено на відпочинок 14 дітей,  6 дітей військових відпочивали також в Польщі. Петро Сопронюк опікується дитячими футбольними командами, в тому числі командою з району.

“Декілька разів Андрій Бадзюнь просив одяг для грядівських футболістів, – розповідає Петро Сопронюк про співпрацю з колишнім головою РДА, коли той був та посаді,- Ні однієї гривні не було виділено на армію, а також на Центр допомоги військовослужбовцям”.




коментарів: 10
  1. Хто такий Бадзюнь?! І що та де він корисне для людей зробив? Як сплив цей “радник”в районі???! Місце його бути помічником комбайнера в полі…, бо не вміє між людьми цивілізовано себе вести!

  2. Сейчас всех волонтёров перед выборами разные пид***сы обгаживают. Петр Захарыч, мы с вами, если что и как всегда :D

  3. Петро Захарович – порядна людина. Багато людей його знають. А те що Бадзюнь багато говорить, він хоча б він 10-ту частину довів своїми вчинками.

    • А станції очистки води та електростанцію 24 бригаді може Петя ваш дав? Торгаші на біді. Ще такий самий волонтер Рязанов! Вам війна як йод на рану!

  4. Я прокоментую дану ситуацію на дебатах народним прислів”ям: “Меле язиком, як собака хвостом”…

  5. Сопронюк і БПП то банда, яка краде і наживається на армії. Звіт можна підтусувати будь-який. Сопронюк назви підрозділи і хлопців кому і що ти передавав, а то лив воду а не звітував. Ганьба. Мелеш язиком як собака хвостом!

  6. Зверталася до Супрунюка по допомогу ,треба платити гроші за те що пан волонтер дає. Але в мене виникає і інше питання ,якщо в Україні можна придбати приціл такої марки за 30 000тис .грн ,чому Супрунюк купує в Білорусії і за 47 000 тис.грн і яким депутатам йде відкат.

  7. Сопронюк справді допоміг багатьом хлопцям безкоштовно, а бадзюнь то є хамло, яке не розуміється ні в чому і бере тільки на горло. Прийшовши в адміністрацію бадзюнь вирішив, що комбайни його родича мають обмолотити “примусово” весь район, то хлопаки з СБУ йому швидко пояснили, що так не буде. Не знаю хто буде за нього голосувати.
    А Петру Захаровичу респект.

  8. Честь можна принизити тому,у кого вона є.
    Це тобі “валантьор” не пальці на пяну голову вчительці музики викручувати.
    Бадзюнь його обраазив!!!! Розплакався! до громади звернувся, щоб пожаліли! до нардепа в хустинку поплакався! то ж чого в депутати пресся? не дивисся шо там робиця? там ще не так ображають!

  9. Ну що Сопронюк – чесний “валинтьор”!?! (від слова “вали”). “Конкурент на виборах Бадзюня”. смішно усім. Як побачили – нема у Бадзюня конкурентів! Справді – єдиний реальний! То ще тепер “валинтьор” просись, що б той таки Бадзюнь не розкрив твої махінації за державні, районні і людські кошти, щоб не докопувався звідки в тебе той приціл, яким шляхом він потрапив тобі в руки і яка його реальна ціна?
    Молись!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця