<

Нардеп Ігор Гузь вислухав проблеми іваничівців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 19.10.2015 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

18-го жовтня у Іваничівському районному Домі “Просвіта” народний обранець Ігор Гузь зустрівся з громадським активом Іванич, кандидатами у депутати та виборцями селища.

Голова Іваничівської райради Віктор Вілентко звернувся до народного депутата з тим, що у районі критична ситуація склалася з облавтодором.

_DSC0345_tn

“Система відносин сільського голови з наданням послуг автодору сьогодні паралізована. Можливо, потрібно робити якусь відокремлену структуру. Тому що люди готові на радикальні кроки”, – відзначив очільник району.

Піднімалося також питання транспортного сполучення з Іваничами та перевізників. У районі немає належних комунікацій. Люди, особливо жителі нововолинської зони, не мають чим доїжджати в селище. Керівники району бачать вихід у спрощенні ліцензування на перевізників.

“Ці питання потрібно вирішити незалежно, будуть вибори, чи ні”, – ствердив Віктор Віленко.

Кандидат у депутати від Іваничівської організації ВО “Свобода” Василь Ігнатюк звернувся із запитанням, яким чином можна залучити громадян до виборчого процесу, адже цього року прогнозують низьку явку виборців на виборчих дільницях.

“Я балотувався рік тому, був заступником голови облради, але часом у селах до мене приходили по дві або три людини, а були такі села, що взагалі ніхто не приходив. І зараз можлива ситуація, що в окремих населених пунктах буде нижче 50% явки виборців. Люди розчаровані, це факт, і не вірять, що вибори щось змінять. Однак розчарування і опускання рук – це смерть для держави. Потрібно звертатися до громадян з тим, що якщо вони не проголосують, за них проголосують інші. Раптом цим правом скористаються неблагополучні верстви населення”, – відповів Ігор Гузь.

_DSC0353_tn

Нардеп підняв також питання тарифів та діяльності міністра вугільної енергетики, створення робочих місць у сільській місцевості. Він вислухав іваничівців і пообіцяв допомогти в межах чинного законодавста.




коментарів: 6
  1. Бла-Бла-Бла, як завжди один популізм і жодної конкретики. Як може бути велика явка виборців, коли кругом одні балаболи-піз…..ни. Хіба це політики?

  2. …..вислухав!!!! і пообіцяв допомогти в межах чинного законодавства..
    НЕ ВІРЬТЕ ЗРАДНИКУ,ЯКИЙ ГОЛОСУВАВ ЗА ЗМІНИ ДО КОНСТИТУЦІЇ,він з числа тих,хто приймав рішення 31 серпня поточного року.Про що можна ще обговорювати?

  3. Люди справді розчаровані політиками. Чого варті концерти ,які дає БПП по районах.

  4. він для мене політичний труп.Після того, як він проголосував за особливий статус, зміни до конституції.Що можна від нього очікувати хорошого? нічого.Так що люди, хто адекватно оцінює одстановку та ситуацію.Робіть висновки.Він ще не раз підставить та продасть нас людей без мандатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок