<

“Патріотизм не може приватизувати жодна політична партія”, – голова Іваничівської РДА Лілія Кревська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 20.12.2016 / Іваничі / , /
Перегляди
2
/ коментарів 8

Серед пріоритетів новопризначеної голови Іваничівської РДА Лілії Кревської – збереження копалень на території Іваничівського району, адже вугільна галузь є найбільшим платником податків у районний бюджет.

Голова Іваничівської РДА вивчає проблеми району та шукає шляхи для його розвитку. Лілія Кревська ставить акцент на тому, що найбільшим платником ПДФО є вугільна галузь, саме тому пріоритетом влади має бути збереження копалень, які функціонують на території Іваничівського району.

Важливим моментом лишається надання відповідних гарантій для незахищених верств населення, бійців АТО та членів родин загиблих. Важливо також не втратити темпу реформ, адже Іваничівщина є лідером у створенні ОТГ.

“У нас немає часу для політичної боротьби. Не доцільно розмахувати прапорами і доводити один одному, хто з нас більше любить свою країну, бо на моє глибоке переконання, патріотизм – це священний обов’язок кожного українця і його не може приватизувати жодна політична партія. Тому найкращий вияв любові до України – це системно і наполегливо працювати для громади”, – зауважує Лілія Кревська.

Вона переконана, що між районною радою та адміністрацією налагодиться співпраця задля інтересів громади, адже першочерговим завданням обох гілок влади є праця на благо району.

Нагадаємо, що 12-го грудня голова облдержадміністрації Волині Володимир Гунчик офіційно представив голову Іваничівської районної державної адміністрації Лілію Кревську.




коментарів: 8
  1. Питання тільки одне: така проста річ , як фейс-контроль у владі комусь відома ? Я вже не кажу про інтелект, вміння спілкуватися, тримати себе та інші важливі критерії відбору на відповідні посаду. І вона така ні єдина, їх дуже багато. Це типовий представник радянської номенклатури,який сидить, саме сидить не працює, на цій посаді 20, 30, 40 років і нікого крім себе, коханого, навколо не бачить і не чує. А вказівки і вимоги більше нагадують маразми.

    • Шановна це все, що Ви сказали притаманне більш нашому Царю , а Вона направду сказала, що не треба кричати як аш Цар Вміє – “Слава Україні” а дійсно зайнятися справами і почати працювати на благо району!

  2. все шо є в країні значного побудовано радянською номенклатурою, так шо не треба… чи патріоти шось побудували ? чим можна пишатися ?

  3. НЕХАЙ не присвоює чужі слова собі ,які вивчила напамять, не розуміючи їх. ПРАЦЮЙ ГОЛОВО, ПРАЦЮЙ!!!!!!!

  4. Патріотизмом ситий не будеш? Іваничі мені нагадує смт.Мухосранськ-Дірка. Ви керівник чи шкідник,пірат ? Скільки років Іваничам і Нововолинську ? Чому Мухосранськ досі районий центр це найбільше дивує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця