<

Мешканця Нововолинська, що вбив іваничівця, взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 31.08.2020 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

48-річному мешканцю Нововолинська повідомили про підозру у заподіянні знайомому, мешканцю Іваничівського району, тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого. Суд обрав міру запобіжного заходу до вбивці – перебування під вартою на 60 днів.

Слідство вважає, що увечері 27-го серпня нетверезий чоловік у розпал пиятики вдарив ножем у груди товариша по чарці і вцілив у серце. Потерпілий помер, – повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Зловмисника затримали правоохоронці.

Прокурори, підтримавши клопотання слідчих, домоглися  застосування судом до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 днів.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Довідково: за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від  семи до десяти років.

До слова, станом на 1-ше серпня 2020 року волинянами у стані алкогольного сп’яніння вчинено понад дві сотні злочинів (а це і крадіжки, і убивства, і заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, в тому числі таких, що спричинили смерть потерпілого).

Вживання алкоголю часто стає тим фактором, який призводить до конфліктів та застосування насильства у сім’ях, побуті й на вулиці.

Громадян закликають не допускати надмірного вживання спиртного, аби запобігти трагічним наслідкам таких дій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця