<

Юрій Лазаренко в студії інтернет-видання “БУГ”. Спростування інформації та бачення розвитку Іваничівської ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:53 | 27.10.2017 / Іваничі, Онлайн / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

27-го жовтня в студії інтернет-видання “БУГ” Юрій Лазаренко спростував деяку інформацію та висловив своє бачення щодо розвитку Іваничівської ОТГ.

Основні тези ефіру:

— Юрій Лазаренко – житель Іванич, проживає за адресою: вул.Львівська (колишня Жукова ), 76А.

— Нововолинський обласний ліцей-інтернат дійсно не входить до Іваничівської ОТГ, та й бюджет ліцею становить 16,0 мільйонів гривень, а бюджет Іванич – біля 7,0 мільйонів гривень, штат працівників ліцею понад 100 осіб, а апарат ОТГ – 10 .

— За час управління ліцеєм Юрієм Лазаренком зроблено:
– утеплено гуртожиток мінеральною ватою 10 сантиметрів завтовшки (1700,0 м.кв. за 600,0 грн.).
– утеплено дах їдальні мінеральною ватою 10 сантиметрів завтовшки ( за кошти державної субвенції, отриманої за підтримки Ігоря Гузя).
– модернізовано систему опалення.
– весь навчальний корпус та територія ліцею освітлені сучасним LED-приладами.

— В цьому році ліцей посів 10 місце в області за результатами ЗНО, в четвірці кращих з української мови та літератури, а кожен десятий учень –
переможець обласних олімпіад, Ольга Веніамінівна Березан, учитель хімії Нововолинського ліцею, написала підручник з хімії для 9 класу, яким користується вся Україна.

— На території ОТГ повинні припинити експлуатовувати ртутні лампи, а встановлювати LED-освітлення з монтажем стабілізаторів,щоб декілька місяців не витрачали кошти на придбання нових пристроїв освітлення. Якби 720,0 тис.грн. , які були в бюджеті Іванич провести через різного роду фонди, то з них максимум можна було б зробити 7,2 млн. грн., а це освітлення всього ОТГ LED-пристроями з можливістю встановлення нових опор за необхідності.

— Було витрачено біля 1,0 млн. грн. на покращення матеріальної бази садочка – вважає, що ці кошти слід було використати на його отеплення та встановлення власного котла, оскільки це заощаджує кошти, а у разі залучення грантів їх можна було б примножити та й взагалі закрити питання по ряді об’єктів.
– зазначає, що майданчик за 180,0 тис. грн. – це позитивно, але варто було встановити котел, щоб діти не мерзли, здоров’я важливіше.

— Спільно з депутатським корпусом потрібно розробити справедливий і детальний генеральний план розвитку ОТГ.

— Співпрацю з німцями розпочала ще в 1993 році Лазаренко Людмила Ростиславівна. Оскільки в Іваничівській школі-інтернаті була скрута, вона поїхала в Німеччину і напрацювала щорічну допомогу Іваничівській школі-інтернату, яка переросла в побудову на цукровому заводі «Незабудки». Вже потім, з часом, розпочалася співпраця на рівні селища і міста.

— Лазаренко Юрій не розуміє ситуації навколо Іваничівської лікарні, оскільки при затвердженні бюджету 2017 року у грудні 2016 та січні 2017 вже тоді було цілком очевидно, що немає коштів на заробітну плату на кінець року. Відповідно вже як мінімум зимою-весною потрібно було вживати заходів для покриття дефіциту бюджету на заробітну плату для Іваничівської лікарні, а не під кінець бюджетного року.

— Юрій Лазаренко закликає всіх прийти на вибори, щоб меншість не обрала владу для більшості!




26 Квітня, П’ятниця