<

Кого оберуть іваничівці селищним головою?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:43 | 2.10.2015 / Іваничі / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

У виборчій комісії селищної Іваничівської селищної ради 30-го вересня плідно працювали. Ще близько двадцять третьої години представники місцевих осередків політичних партій доносили документи на реєстрацію. 1-го жовтня, перед зборами комісії, журналісти “БУГу” разом із головою Людмилою Онуфрієнко рахували кандидатів в депутати до селищної ради та кандидатури, висунуті на посаду селищного голови.

Вибори – то для наших депутатів справжній іспит. Тому й поводять себе, немов типові студенти – тягнуть час до останнього. Від того членам виборчої комісії і роботи додається, і нервових стресів. Однак вони роблять все з великою відповідальністю.

Отже у виборчій комісії селищної ради прийняли документи і зареєстрували 75 кандидатів у депутати до селищної ради, з них від БПП “Солідарність” – 1, “Українське об’єднання патріотів -“УКРОП” – 3, ВО “Свобода” – 17, “Радикальна партія Олега Ляшка” – 24, решта (29 кандидатів) – самовисуванці.

Як і сподівалися, депутати зробили виборцям сюрприз. Немало новачків з’явилося у списку бажаючих керувати селищем. Є тут і “ветерани”, котрі мають певний досвід на такій посаді. Як то кажуть, старий воїн – мудрий воїн.  Кого рахуватимуть наймудрішим виборці, покажуть результати виборчих перегонів. Цікаво, що обидва керівники району – і голова Іваничівської РДА, й голова районної ради – зголосилися балотуватися на селищного голову. Отож, до уваги читачів інтернет-видання “БУГ” та іваничівців зокрема список претендентів на цю посаду:

1.Від БПП “Солідарність” – нині діючий голова Іваничівської райдержадміністрації Федір Войтюк;

2. Від ВО “Свобода” – голова Іваничівської РДА Віктор Вілентко;

3. Від ВО”Батьківщина” – колишній начальник відділу адміністрації Петро Мазурук;

4. Від “УКРОПу” – головний спеціаліст, державний інспектор відділу екологічного та радіаційного контролю у пункті пропуску через державний кордон на залізничній станції “Лудин” Віктор Пушкарський;

5. Провідний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку Іваничівського центру зайнятості Майя Рода – самовисуванець;

6. Головний спеціаліст діловодства Іваничівської РДА Жанна Кеба – самовисуванець;

7. 7.10.14 обрана сесією райради редактором Іваничівської районної газети “Колос” Тамара Гаврилюк – самовисуванець;

8. Діловод Іваничівської селищної ради Микола Пасевич – самовисуванець.




один коментар
  1. Да список просто жесть!!! Повспливали навіть старі “кадри”, на що Вони надіються ??? і чому їм несидиться на своїх посадах??? Так як Вони провели “Люстрацію”, так і голосів напевне наберуть!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця