<

Іваничівському ліцею передали новий шкільний автобус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 23.12.2020 / Іваничі / /
Перегляди
32
/ 1 коментар

Іваничівський ліцей №1 отримав новий шкільний автобус, вартістю 1 мільйон 870 тисяч гривень. Його придбали у рамках програми «Шкільний автобус» на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів. 

Урочисте вручення ключів від новенького «Богдана» відбулося 23-го грудня.

Директорка навчального закладу Марія Шевчик подякувала за такий цінний подарунок і зазначила, що автобус забезпечуватиме підвіз дітей на навчання до ліцею з навколишніх сіл, які розташовані на досить великій відстані від опорного закладу.

За її словами, щоденно на навчання довозиться більше 160 дітей. Заради цього автобус робить 14 рейсів.

«Перший автобус наша школа отримала в 2012 році. Але він значно менший. У нас дуже хороший водій, який його глядів. І він мало ремонтувався, тому зараз теж у гарному стані. І ми його передаємо Іваничівській ЗОШ №2.

Новий автобус більший за попереднього на 5 місць, а для нас це дуже важливо. Бо деякі рейси взагалі переповнені. Тому ми дуже раді й вдячні за такий подарунок», – наголосила Марія Шевчик.

Заступник селищного голови Оксана Рубан зауважила, що новий автобус Іваничівська громада отримала у зв’язку з ліквідацією Долинківської початкової школи, яка підпорядковувалася ліцею №1. Відповідно, потреба в новому транспорті значно зросла. Адже тепер потрібно перевозити на навчання в Іваничівський ліцей ще більшу кількість дітей.

Після символічного перерізання стрічки, настоятель місцевого Свято-Покровського храму УПЦ протоієрей Андрій освятив шкільний автобус і побажав безпеки під час перевезень школярів.

Нагадуємо, що у 2019 році Іваничівська селищна рада отримала шкільний автобус для ЗЗСО «Мишівський ліцей». Загалом заклади освіти Іваничівської громади матимуть вже три нових шкільних автобуси.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця