<

Хор із Іваничівського району узяв участь в обласному фестивалі ветеранських хорів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:42 | 8.05.2015 / Іваничі /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

У хорі ветеранів війни і праці співає більше тридцяти учасників, яких об’єднує незмінна любов до українського пісенного мистецтва.

В рамках заходів з відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни народний  аматорський хор ветеранів війни і праці «Калина» Іваничівського районного дому «Просвіта»  6-го травня 2015 року  був учасником  обласного фестивалю вокально-хорового мистецтва, виконавців розмовного жанру ветеранів війни і праці, національно-визвольних змагань, який проходив на меморіальному комплексі «Партизанська слава» в урочищі Лопатень біля с. Берестяне Ківерцівського району, – пише Іваничівська РДА.

Під час виступу колектив продемонстрував майстерність хорового співу, ланцюгове дихання, які свідчать про постійну творчу роботу.

Директор – художній керівник Заслуженого народного ансамблю пісні і танцю  України «Колос» Олександр Огороднік вручив  керівнику колективу Надії Ковальчук диплом управління культури облдержадміністрації, а також відмітив високу виконавську майстерність хору, який увібрав у себе всі барви і голоси нашого краю.

0605151




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця