<

Голову Грибовицької сільської ради звинувачують у дерибані коштів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 26.01.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ коментарів 7

Голові Грибовицької сільської ради Іваничівського району повідомили про підозру у розтраті коштів та службовому підробленні.

З’ясувалося, що 1 листопада 2016 року сільська рада уклала договір підряду із однією з волинських фірм на будівництво дитячого спортивного майданчика в селі Грибовиця, – інформує прес-служба прокуратури області.

Фірма зобов’язалася збудувати майданчик упродовж листопада-грудня, проте зобов’язань не виконала. Попри це сільський голова вніс завідомо неправдиві відомості до актів приймання виконаних будівельних робіт за листопад та грудень 2016 року, а також у довідки про вартість виконаних будівельних робіт про будівництво спортивного майданчика на 77 тисяч гривень.

На підставі цих підроблених документів Іваничівське районне управління Державної казначейської служби України Волинської області перерахувало кошти із місцевого бюджету на рахунок підрядника.

Відтак сільського голову підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.




коментарів: 7
  1. Так це ж, напевно, по всі сільрадах району таке!!!
    Ось вам субвенція на соцекономразвитку і вказівки про використання коштів, а то більше “добрий дядінька” не дасть більше… 90% сільських рад так зробили!!!
    Кожен тепер задумається перед тим як погоджуватися на таке.

  2. Дуже розумні люди придумали, ставити дитячі майданчики зимою!!!!!! а перер тільки давай прокуратуру, слідчі органи…..

  3. Виділяють кошти вкінці року і вимагають освоіти за тиждень, а потім зразу прокуратура відкриває провадження, луплять штраф і наповняють державний бюджет. Живемо по новому…

  4. Казначейство не зобов’язане перевіряти акти виконаних робіт, установа проводить кошти на підставі поданих документів.

  5. то мелочь -в нововолинску был случай шо в бюджете била дира на 120 000грн то такий ЦАН со своей строифирмы робив вороту типо для склада шчоб списати ци грощи(точное время- коли наш край строили -грудень)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця