<

Фахівці Іваничівського районного центру зайнятості провели зустріч з дітлахами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:32 | 8.06.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Днями фахівці Іваничівського районного центру зайнятості провели профорієнтаційні зустрічі для учнівської молоді, яка відпочиває в пришкільному таборі. Захід провели у школі села Стара Лішня під назвою «Зважене рішення – майбутній результат», охоплено 25 дітлахів.

Відпочивати завжди весело, а ще якщо відпочинок змістовний то це просто подвійне задоволення. В казкових таборах під назвою «Сонечко» лунають веселі звуки,безтурботні діти весело проводять шкільні канікули з пізнанням всього нового. Додаткова та корисна інформація-це завжди пізнавальний процес. Зустріч з школярами проводилася в ігровому форматі,діти мали можливість розкрите себе повністю,зокрема показати любов до тієї чи іншої професії. Шкільна молодь з цікавістю брала участь у конкурсах,жваво відповідали на запитання,добре орієнтувалися у професіях,кожен з них чітко висвітлював свою мету щодо подальшого вибору професії. З захопленням створювали малюнки,щодо своєї професійної мрії. Також, не забули згадати про професії,які дітям імпонують найбільш.

Інформація про безмежний світ професій була подана у формі гри, що особливо подобається школярам. Вони залюбки спілкувались з фахівцями служби зайнятості та охоче виконувати різні вправи.

Школярі дуже швидко назвали професії на ту чи іншу літеру,створюючи ланцюжок професії. Знання видів робіт у місті та селі учні виявляли в іграх «Професії села та міста» та «Хто,що робить?». Загалом конкурси засвідчили, що школярики орієнтуються у професійному світі.

Усміхнені обличчя дітей говорили про те,що вони задоволені. Велика радість приносити людям добро,а ще більша радість бачити в дитячих очах подяку!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця