<

Дві матері з Іваничівського району удостоєні почесного звання “Мати-героїня”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:29 | 31.01.2017 / Іваничі /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

31-го січня голова Іваничівської районної адміністрації Лілія Кревська вручила двом матерям Світлані Кошлатій та Нелі Вороніній з села Древині нагрудні знаки “Мати-героїня”. 

У залі засідань Іваничівської районної державної адміністрації, куди були запрошені керівники районних установ і організацій, відбулося урочисте вшанування двох мам Світлани Кошлатої та Нелі Вороніної , яким присвоєно почесне звання “Мати-героїня” Указом Президента України Петра Порошенка.  Обидві мами народили і виховують по п’ятеро дітей. І обидві живуть у селі Древині.

Вручаючи нагороди Лілія Кревська, висловила вдячність винуватцям свята за високе материнське покликання народити і виховати п’ятеро дітей, що вартує найвищих слів похвали і найкращих побажань.

Світлана Олександрівна Кошлата разом із чоловіком Віталієм Леонідовичем народили і виховали двоє синів і три доньки. Двоє найстарших, 28- річний Леонід та 27- річний Роман уже одружені. У сім’ї Романа радує батьків і дідуся з бабусею чотирирічний синочок і онук. Леонід має освіту ветеринара. Роман працює водієм. 18-річна Олеся навчається у Кремінці в педагогічній академії. Дві доньки: Світлана та Марійка – школярки.

Світлана Кошлата працює завідувачем складом у ДП “Агрофірма “Луга-Нова”, чоловік Віталій Леонідович – водієм у ветлікарні.

Ось така хороша родина Кошлатих із Древинь.

Ще одна щаслива багатодітна родина Вороніних із Древинь.

У Нелі Ростиславівни із Олександром Івановичем чотири синочки і лапонька- донька. Найстаршому Едуарду 21. Він уже створив свою сім’ю. Має освіту будівельника, муляр-штукатур. Менший 20-річний Микола, закінчив Володимир-Волинське ПТУ, деревообробник. Олександр у Сокалі вивчився на плиточника, 16-річний Богдан у Володимир-Волинському здобуває освіту електрогазозварювальника. Ось така сім’я будівельників у Вороніних .  Дев’ятирічна Наталочка ще школярка.

Неля Вороніна працює у лікарні молодшою медичною сестрою.

Увесь зал стоячи, вшановував матерів із присвоєнням їм почесного звання “Мати-героїня”. А також щиро їм аплодував.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер