<

Депутатський звіт Семенюка Павла, депутата Іваничівської районної ради VІІ скликання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 15.12.2016 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Депутатський звіт Семенюка Павла Івановича, депутата Іваничівської районної ради VІІ скликання за 2016 рік.

Загальні відомості:

Семенюк Павло Іванович, 29.11.1958 р.н., обраний 25 жовтня 2015 року по виборчому округу № 33 с. Старий Порицьк Іваничівського району від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ  ОБ’ЄДНАННЯ  ПАТРІОТІВ – УКРОП», посвідчення № 26. Завідувач будинку культури с. Старий Порицьк.

Законодавча база:

У своїй роботі керуюся наступними документами: Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Іваничівської районної ради, Положенням про Президію районної ради, Положенням про постійні комісії районної ради, Положенням про помічника-консультанта депутата районної ради та іншими нормативними документами.

Участь у роботі Іваничівської районної ради:

За звітний період взяв участь у роботі 10 (із 10 проведених) сесій та 10 (із 10 проведених) засіданнях комісії з питань бюджету, регулювання комунальної власності та розвитку підприємництва, є членом комісії.

Прийом громадян:

Провожу прийом громадян кожної 3 середи щомісяця, з 9.00 до 13.00 за адресою: сільська рада с. Старий Порицьк, вул. Молодіжна, буд. 1а;

За звітний період було проведено 9 прийомів, прийнято 13 громадян, розглянуто 12 письмових та усних звернень.

Було надано 5 тисяч 300 гривень матеріальної допомоги з особистого депутатського рахунку на лікування окремих жителів селища та району.

Розглянуто та позитивно вирішено ряд питань, а саме:

– заборгованості по заробітній платі працівникам ДНЗ – кошти для погашення виділені 7 сесією;

– сприяння у вирішенні питання по підведенню електроенергії до будинку культури;

– організованого проведення Днів села та звітних концертів художньої самодіяльності;

– виділенні коштів для ремонту дороги с. Старий Порицьк (25 тис. грн.);

– придбанні матеріалу для костюмів танцювального колективу будинку культури с. Заболотці (1 тис. грн.);

– придбанні вхідних дверей будинку культури с. Милятин (7 тис. грн.);

– матеріальної допомоги у придбанні слухового апарата для неповнолітньої доньки;

– матеріальної допомоги для лікування онкохворої малоліттньої дитини;

Депутатські звернення:

№ 9 від 13.06.16р. –  до голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Товстенюка О. В. «Щодо виділення матеріальної допомоги для ремонту сільського храму», відповідь не отримано, відмовлено.

Участь у заходах:

Приймав активну участь у районних та селищних масових заходах:

Днях депутата (весна, осінь), Днях довкілля, прибиранні та облаштуванні територій (весна), благодійній акції – ярмарці в підтримку воїнів АТО (12 березня), Днях сіл Колона, Старосілля (серпень), сільських звітних концертах сіл Колона, Старий Порицьк (липень, серпень), сходах жителів сіл Переславичі та с. Старий Порицьк (протягом року), зустріч з працівниками ДНЗ с. Павлівка(жовтень),  сесіях сільської рад с. Старий Порицьк (протягом року), одноденній фаховій майстерні «Запобігання корупційних дій в органах місцевого самоврядування (20 липня), святі з відзначення 25 річниці Незалежності України (24 серпня), привітанні школярів зі святом Першого дзвоника, а також трудівників ТзОВ «Старий Порицьк» з нагоди дня працівника с/господарства та  дня місцевого самоврядування (Старий Порицьк).

Надавав благодійну фінансову допомогу, зокрема за власні кошти придбав художню літературу для бібліотеки с. Старий Порицьк на суму 750 гривень, баяна для ДНЗ с. Милятин, допомагав власними засобами у вирішення простих питань (організації певних робіт, організації та проведенню благоустрою, виконання ремонтних робіт власними силами).

Співпрацюю з Іваничівський представництвом Фонду Ігоря Палиці “Тільки Разом”, беру участь в підготовці проектів, надаю рекомендації з підготовки документів.

Роздуми:

Безумовно, я розумію, що попереду ще багато роботи, але не можливо зробити за один рік усе. Проте  надалі  намагатимусь втілювати їх в життя, прислухатися до побажань виборців та намагатися їх вирішити.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер