<

Чутки над БУГом: навчання в колишній школі-інтернаті в Іваничах проводитимуть незаконно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 19.08.2021 / Іваничі / , , , /
Перегляди
3204
/ Коментарі відсутні

Як стало відомо БУГу з власних джерел, навчання в колишній школі-інтернаті в Іваничах, яку приєднали до ліцею №1, проводитимуть незаконно. Адже більшість приміщень, у яких роблять класні кімнати, там досі оформлені, як житлові.

Відповідно до чинного законодавства, насамперед владі громади потрібно було рішенням сесії переоформити житлові приміщення школи-інтернату в нежитлові, а вже потім обладнувати там класні кімнати для навчання школярів. А цього, за інсайдерською інформацією, зроблено так і не було.

Будівлю просто взяли на баланс громади і почали робити там ремонт. Кімнати, у яких раніше проживали вихованці школи-інтернату, наразі переобладнують в навчальні класи для школярів. І виходить, роблять це не зовсім законно.

До того ж, ремонтні роботи, за словами батьків, лягли на їх плечі, руки і сімейні бюджети. Адже батякам учнів, які навчатимуться в колишній школі-інтернаті звеліли самостійно відремонтувати нові класні кімнати. Тож батькам учнів 1-4 класів довелося складатися від 500 до 1,5 тисячі гривень на придбання будматеріалів та ще й робити ремонтні роботи власними силами.

Також інсайдери повідомили БУГу, що селищна рада таки придбала деякі будівельні матеріали за кошти місцевого бюджету. Однак, хотіла зекономити на цьому й через це вони були неякісними. Тому батькам довелося доплачувати, аби замінити їх на кращі.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди.

Нагадаємо, 15-го грудня 2020 року це питання розглянули і погодили депутати Іваничівської селищної ради під час пленарного засіданняПриміщення школи-інтернату доєднали до місцевого ліцею №1 й створили навчальний комплекс, аби учні могли навчатися в одну, першу зміну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця