<

Андрій Злотко на центральних українських каналах вчить робити ідеальну піцу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 14.08.2018 / Іваничі / /
Перегляди
24
/ 1 коментар

Чемпіон Італії з приготування піци, уродженець Іваничівщини Андрій Злотко, перебуваючи на теренах України, активно спілкується з журналістами і бере участь у телепередачах, де ділиться з українцями секретами приготування піци.

Нагадаємо, Андрій Злотко народився і виріс в Іваничах, а після закінчення школи в пошуках роботи виїхав до Італії, де згодом відкрив у Римі свою піцерію.

13-го серпня він разом із дружиною Яною Козібродою взяв участь рановому ТВ-шоу «Доброго ранку, Країно» на телеканалі «UA:Перший».

Відомий піцейола розповів про свою історію успіху та поділився секретом приготування ідеальної піци.

Також на каналі «Прямий» в програмі «Новий день» Андрій Злотко поділився рецептом приготування піци в домашніх умовах.

«Є ряд важливих чинників, які неможливо забезпечити в домашніх умовах. Насамперед, піч має мати температурний режим на 300 градусів. Також важлива наявність потужного тістоміса. І я у заміс даю різне борошно у певних пропорціях. До пшеничного твердих сортів додаю соєве і рисове», – розповідав раніше майстер журналістам інтернет-видання «БУГ».

«Працюємо творчо. Час від часу з’являються нові рецепти піци. Люблю спілкуватися з моїми відвідувачами, бо настрій людям піднімає не лише смачна їжа, а й добре слово», – зауважував він.

Фото із соцмережі




один коментар
  1. Молодець хлопака ! Все супер, тільки одне погано, що діти рідної мови не знають :(

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця