<

Італія виділила 1 000 000 євро постраждалим від конфлікту на Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 25.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Уряд Італії виділив 1 000 000 євро Всесвітній продовольчій програмі ООН і Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) для надання підтримки людям, постраждалим в результаті збройного конфлікту на Донбасі.

Зазначається, що внесок Італії дозволить ВПП надати продовольчу допомогу найбільш уразливим групам населення, які не отримують допомогу від інших гуманітарних організацій. Про це пише сайт “Інформатор”.

ЮНІСЕФ, у свою чергу, планує розширити свою програму по поширенню інформації про мінну загрозу серед сімей, що живуть в зоні конфлікту.

Зазначається, що практично з самого початку конфлікту в Україні ВПП забезпечує продовольчу допомогу жителям східних регіонів і внутрішньо переміщеним осібам. Їм надають продуктові набори, а також ваучери і готівкові гроші.




коментарів: 3
  1. Кому конкретно…знову чинушам…розподілять між собою…для того у них і є…і буде…збройний конфлікт на Донбасі.УКРАЇНЦІ можливо прийшов час спитати ….де всі внески…допомоги ….пожертви…який чинуша їх присвоює собі….ділиться з іншими і все шито крито….Чому перед Вами УКРАЇНЦІ ніхто не звітує ,з документальним підтвердженням ,про витрачені кошти….Можливо рахують,що Ви ніхто….дарма!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця