<

Інтенсивність обстрілів на Донбасі знову зростає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:19 | 10.08.2016 / Новини /
Перегляди
35
/ Коментарі відсутні

Незаконні збройні формування за вівторок, 9-го серпня, 62 рази обстріляли позиції сил АТО.

“У тому числі, по 28 разів на Донецькому і Маріупольському напрямах, і 6 на Луганщині”, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку сепаратисти застосували важку артилерію 122 калібру в Луганському. Під вогонь 82 мм мінометів близько 10 разів потрапили опорні пункти сил АТО в Авдіївці, Верхньоторецькому, Кам’янці і Новоселівці Другій. По укріпленнях сил АТО в районі Зайцевого, Луганського, Новгородського і Невельського вівся вогонь з гранатометів і кулеметів. Як повідомляється, у Верхньоторецькому, Новгородському і Майорську сепаратисти задіяли бронетехніку, на даному напрямку також застосовувалася зенітна установка.

На Маріупольському напрямку під час обстрілів з 120 мм і 82 мм мінометів по позиціях сил АТО в Красногорівці, Талаківці, Новотроїцькому та Широкиному сепаратисти випустили понад сто мін. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, поблизу Широкиного і Мар’їнки сепаратисти активно використовували бронетехніку. У Березовому і Водяному, як повідомляє прес-центр штабу АТО, тривали “провокації із застосуванням стрілецької зброї”.

На Луганському напрямку в районі Новоолександрівки сепаратисти відкривали вогонь з мінометів різного калібру, автоматичних станкових і протитанкових гранатометів. Зі стрілецької зброї також була обстріляна Попасна.

Упродовж минулої доби, як повідомляє прес-центр штабу спецоперації, 8 разів в напрямках Широкине-Водяне, Луганське-Троїцьке та в районі самого Донецька спостерігалися безпілотні літальні апарати незаконних збройних формувань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця