<

Інформація про загибель людини на Байкалі зникла з сайту МНС Росії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:10 | 23.03.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Головне управління МНС по Іркутській області видалило з сайту повідомлення про чоловіка, який потонув на Байкалі.

Новина більше не доступна за посиланням, однак збереглася в кеші Google, передає УНН.

У повідомленні йшлося про трагічний випадок від 20 березня. За даними МНС, пасажири автомобіля Volkswagen захотіли зробити декілька фотознімків і виїхали на лід, однак автомобіль провалився в тріщину. Рятувальникам вдалося виявити п’ятьох пасажирів, яким вдалося вибратися з потопаючої машини, але водій автомобіля загинув.

Нагадаємо, раніше низка українських ЗМІ розповсюдила інформацію про те, що Віктор Янукович-молодший загинув за трагічних обставин під час спортивних заходів на озері Байкал.

Факт трагічного випадку на Байкалі підтвердило Головне управління МНС по Іркутсткій області. За інформацією рятувальників, увечері 20 березня на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з розташованими в ньому водієм і п’ятьма пасажирам.

Також зазначалось, що пасажири були громадянами України.

Проте МНС РФ спростувало інформацію про загибель. Як повідомив керівник прес-служби МНС по Іркутській області Андрій Шутов, в суботу на озері Байкал під лід провалився автомобіль Volkswagen — одна людина загинула. “Загиблим виявився Давидов Віктор, інші п’ять осіб змогли вибратися з автомобіля”, — відзначив він.

Крім того, він додав, що не думає, що “син президента міг бути водієм”. За даними російського МНС, люди виїхали на озеро, щоб зробити знімки.

Тим часом народний депутат України, член фракції “Опозиціний блок” Нестор Шуфрич написав у своєму офіційному акаунті в Facebook факт загибелі сина колишнього президента країни Віктора Януковича.

“Трагічно загинув Янукович Віктор Вікторович Загинув так, як і жив, -…. За кермом автомобіля можна не оцінити значний внесок Віктора Януковича-молодшого у розвиток автомобільного спорту України Він був справжнім рульовим Національної Федерації В політиці нашої країни він багато бачив, розумів , не погоджувався Світла йому пам’ять Висловлюю глибокі співчуття дружині Ользі, синові, батькам, рідним і близьким Це непоправна втрата для багатьох Будемо пам’ятати ”, -…. цитувала Шуфрича його прес-служба.

8588eb30f1e097273761cd58c0c9f002f6eb3fd2
b2c3f3f435ffb5ce8622bbf45c7d2d26789c8dd3




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа