<

Ігор Гузь зустрівся із батьками, які виховують троє своїх та семеро прийомних дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:17 | 30.06.2016 / Новини /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

29-го червня народний депутат Ігор Гузь на запрошення батьків-вихователів відвідав дитячий будинок сімейного типу, що знаходиться у селі Осмиловичі Іваничівського району.

Родина Матвіюків виховує сім дітей, які зазнали важкої долі і проживали у дитячому притулку. Окрім цього, як зазначив батько Василь, із дружиною виховують і трьох своїх доньок, які також мешкають у цьому будинку. Він містить 6 квартир для дорослих вихованців.

DSC_7220

Матвіюки власними силами облаштували дитбудинок сімейного типу. До народного депутата вони звернулися за допомогою. Василь Матвіюк запевнив, що на 12 мешканців будинку потрібно належно організувати усі умови для життя. Він повідомив народному депутатові, що у планах – облаштування криниці та покращення стану дороги, яка пролягає до самого дитячого будинку.

DSC_7237
DSC_7240

Ігорю Гузю провели міні-екскурсію будівлею та чималим господарством сімейства. Він зазначив, що у міру власних можливостей посприяє вирішенню нагальних проблем родини Матвіюків. Зокрема, разом із Назаром Максимівим, сільським головою села Стара Лішня, до якої належать Осмиловичі, першочергово посприяють облаштуванню криниці біля будинку, про який повідомляв батько-вихователь Василь Матвіюк.

DSC_7245




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер