<

Гузю дали відповіді із Міноборони та СБУ щодо звільнення Фураєва та Комісарчука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:54 | 18.08.2015 / Новини /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

У міністерстві оборони України та Службі безпеки України розглянули надіслані Ігорем Гузем депутатські звернення щодо прийняття невідкладних рішень та дій по визволенню із полону волинських військовослужбовців.

У серпні 2014 року бійці майор Фураєв Сергій та старший матрос Комісарчук Артем під час виконання бойових завдань у районі проведення АТО були захоплені у полон сепаратистів. На сьогодні військові рахуються в списках військовослужбовців, які протиправно утримуються представниками незаконних збройних формувань(НЗФ), – повідомляють на сайті нардепа.

Як повідомляє Міністр оборони України у міністерстві створено робочу групу на чолі із заступником Міністра – керівником апарату щодо організації взаємодії з питань визволення військовослужбовців Збройних Сил України, які були захоплені та утримуються представниками НЗФ (м. Київ, вулиця Ірининська, буд.4, телефон 0800-501-04-82, e-mail: polonhelp@ssu.gov.ua ).

“На цей час перемовини з представниками НЗФ стосовно звільнення військовослужбовців тривають”, – йдеться у відповіді від генерала-полковника С. Полторака.

1
2

Голова Служби безпеки України у відповіді на депутатське звернення зазначив, що СБУ у взаємодії із Міноборони, МВС, Держприкордонслужбою та залученням громадських та волонтерських організацій здійснюють заходи для визволення військовослужбовців.

11




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця