<

Громадські активісти у Луцьку вимагали звільнити усіх українських суддів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:33 | 30.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Луцьку відбувся пікет Луцького міськрайонного суду. Декілька десятків активістів зібралися під стінами суду та вимагали зупинити суддівське свавілля. Також пікетувальники наполягали на тому, аби звільнити усіх 9 тисяч українських суддів та замінити їх іншими.

Акція протесту відбулась у п’ятницю, 30-го жовтня, – повідомляє Громадське.Волинь.

«Ми зібрались тут для того, щоб висловити своє незадоволення. Свій протест проти дій, які чинять судді. У нас є багато фактів, коли судді порушують закон, коли є «домовленості», коли просто суди перетворюються у відділ «рішал». Просто люди вже зневірились, вони не вірять, що щось можна зробити в нашій країні, особливо проти суддів. Але без зміни суддівської системи в справедливу сторону ні одна реформа не буде правильно зроблена. Ми підтримуємо Яценюка в ідеї змінити усіх 9 тисяч суддів, які є у нас в Україні», – зазначив організатор акції В’ячеслав Мачульський.

«Те, що відбувається зараз в Україні – це ганьбою вже назвати не можна. Це називається знищення держави України. Основною ланкою в цьому знищенні, основною контреволюцією, яка є в Україні – це судова система. та система правоохоронна, прокуратура та міліція. З цим потрібно закінчувати. Наступна наша акція буде в Києві біля Генеральної прокуратури. Тому що цими суддями вже має займатися Генпрокуратура», – додав учасник акції Володимир Кунц.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер