<

Гройсман заборонив міністрам спілкуватися з росіянами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 11.07.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зобов’язав міністрів погоджувати з МЗС будь-яке спілкування з представниками Росії. 

Про це глава уряду заявив під час засідання Кабміну, повідомляє Еспресо в середу, 11 липня.

“Прошу зауважити, колеги, що на такі речі (листування з представниками РФ – ред.) ви повинні, по-перше, відразу реагувати. По-друге, ні у кого з вас немає мандата вести будь-які розмови з країною-агресором. І всі такі речі, запити провокаційні і т.д. координувати з міністерством закордонних справ. І діяти тільки в межах тих директив і мандатів, які надає уряд”, – сказав Гройсман.

Таку вимогу глава уряду озвучив після появи напередодні в ЗМІ інформації про намір Міненерговугілля відновити співпрацю з Росатомом. Зокрема було опубліковано лист глави відомства Ігоря Насалика, в якому йдеться про зацікавленість “у подальшому розвитку двосторонніх відносин”.

Пізніше сам Насалик спростував інформацію про пропозицію співпраці з Росатомом. На підтвердження своїх слів він надав лист, адресований першому заступнику директора Росатома Кирилу Комарову, в якому йдеться про “готовність обговорити стан реалізації спільних проектів”.




один коментар
  1. прально, цей зрадник Насалик хотів зрадницьким шляхом побудувати з агресором завод по ТВЕЛам, але партіоти краще помруть від радіації, ніж підуть на це. Слава патріотам !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця