<

Гра престолів: у мережу злили першу серію фінального сезону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:35 | 24.03.2019 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

1 серія 8 сезону серіалу «Гра престолів» вже потрапила в мережу, хоча офіційна прем’єра фінального епізоду має відбутися через три тижні – 14 квітня. Після «зливу» відео в інтернет спалахнув скандал, і оперативно кадри вдалося видалити.

У той же час деякі юзери соціальних мереж встигли дізнатися, чим продовжиться відома кіносага, – повідомляє styler.rbc.ua.

Тим, кого не відлякують спойлери, ми розповімо про основні події у першій серії нового сезону «Гри престолів».

У Вестеросі поширюється новина про падіння Стіни і про те, що Король Ночі літає верхи на драконі.

Джон Сноу зустрічає свого брата Брана Старка у Вінтерфеллі.

Семвелл Тарлі відкриває Королю Півночі таємницю його походження і називає ім’я, дане при народженні – Ейгон Таргаріен. Той розуміє, що є законним спадкоємцем Залізного трону.

Джон також представляє північанам Дейенеріс, але не всі задоволені його об’єднанням із Матір’ю Драконів – зокрема, Сем. «Буренароджена» вчить Джона літати на драконі Рейгалі.

Серсея в Королівській Гавані дізнається від Квіберна про руйнування Стіни та інтервенцію Короля Ночі, але допомагати «союзникам» у боротьбі з Білими ходоками не збирається. «Нехай усі на Півночі самі вб’ють один одного», – вирішила вона.

В цей час Еурон вимагає від неї винагороду за угоду.

Теон зміг захопити один з кораблів свого дядька і звільнити сестру Яру. Разом вони вирішили відправитися на допомогу Старкам.

На стінах Чорної Вежі з’являються таємничі символи.

Між тим його нинішній «подарунок» фанатам кіноадаптації саги Джорджа Мартіна «Пісня льоду і полум’я» самі шанувальники не оцінили – в мережі піднялася хвиля обурення.

Зазначимо, що у восьмому сезоні «Ігри престолів» буде 6 серій. Фінал епопеї покажуть 21 травня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця